• Suomalainen ruokakulttuuri on onnea ja makuja -webinaari

    Suomalainen ruokakulttuuri on onnea ja makuja ja sen juhlapäivä on joka päivä. Yhteinen ruokapöytä -keskustelufoorumi järjestää verkkoseminaarin 28.3. klo 9.00-10.30 8.45 Tervetuloa linjoille ja virtuaalikahville […]

  • SPRING ’23

    Uusi TKI-rahoituksen ja kumppanuuksien löytämisen tapahtuma järjestetään maaliskuussa. Maailman muuttuminen haastaa Suomen omavaraisuutta ja huoltovarmuutta – ruokasektorin turvaamiseksi tarvitaan vahva panostus elinkeinolähtöiseen tutkimukseen, kehitykseen ja […]

  • Kohti hiilineutraaliutta monimuotoisella viljelyllä -webinaari

    Hiililounas-hankkeessa tuotetaan tietopohjaa kotimaisten kasviproteiinilähteiden hiilijalanjäljistä. Hiilipäästöjen hallinnan rinnalla biodiversiteetin suojeleminen on tärkeää luonnon hyvinvoinnin ja kestävän tulevaisuuden kannalta. Webinaarissa kuulemme asiantuntija puheenvuoroja tutkijoilta ja […]

  • Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Mikkeli

    Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]