Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yhteinen ruokapöytä verkkoseminaari: Suomalainen ruokakulttuuri on onnea ja makuja

28.3.2023 @ 09:00 - 10:30

Tervetuloa verkkoseminaariin tiistaina 28.3. klo 9.00 – 10.30.

Ohjelma

8.45 Tervetuloa linjoille ja virtuaalikahville

9.00 Ohjelman esittely

9.05 Maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvisen videotervehdys

9.10 Vahvistamalla ruokakulttuuriamme vahvistamme ruokajärjestelmäämme, Reijo Karhinen, Yhteinen ruokapöytä –keskustelufoorumin puheenjohtaja

9.25 Mikä merkitys suomalaisella ruokakulttuurilla on meille, paneelikeskustelu:

  • Maija Itkonen, toimitusjohtaja, Onego Bio
  • Taru Lindblom, ruokakulttuuriprofessori, Helsingin yliopisto
  • Juha Nieminen, myyntipäällikkö, S Group
  • Jyrki Tsutsunen, villiruokakokki, Saimaan ruokalähettiläs

10.15 Loppupuheenvuoro, kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio

10.25 Tilaisuuden lopetus

Tilaisuus lähetetään suoratoistona, jonka linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen viimeistään 27.3.2023.

Details

Date:
28.3.2023
Time:
09:00 - 10:30