Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SPRING ’23

ti 28. maaliskuun @ 13:00 - ke 29. maaliskuun @ 13:30

Uusi TKI-rahoituksen ja kumppanuuksien löytämisen tapahtuma järjestetään maaliskuussa. Maailman muuttuminen haastaa Suomen omavaraisuutta ja huoltovarmuutta – ruokasektorin turvaamiseksi tarvitaan vahva panostus elinkeinolähtöiseen tutkimukseen, kehitykseen ja innovaatioihin. Haasteisiin vastaamiseen vaaditaan yhä enemmän myös kansainvälistä rahoitusta, ja se nähdään myös elinkeinon toimijoiden osalta tärkeäksi.

”Kansallisella yhteistyöllä maatalous- ja puutarha-ala voi hakea rahoitusta ja partnereita Euroopan unionin alueelta vahvistaakseen suomalaisen elintarviketuotannon kehittämistä ja kilpailukykyä.” –Timo Taulavuori, toimitusjohtaja, Puutarhaliitto

Kumppanuus kansainvälisessä verkostossa on tavoiteltua, mutta voisimmeko Suomen sisälläkin muodostaa parempia kumppanuuksia ja nostaa kansallista tasoa?

SPRING ’23 keskittyy ruokasektorin TKI-rahoitusmahdollisuuksiin ja innovaatioiden kaupallistamiseen unohtamatta kattavia verkostoitumismahdollisuuksia. Tapahtuma kokoaa yhteen tutkijat, kehittäjät, yrittäjät ja rahoittajat.

Aika: 28.3. klo 13 ja päättyy 29.3. noin klo 13.30.

Paikka: Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, 33230 Tampere

Ensimmäisenä päivänä pureudutaan kansainvälisiin rahoitusmahdollisuuksiin, etenkin HE missioihin ja kumppanuksiin, eri rahastojen yhteistyömahdollisuuksiin sekä varataan aikaa verkostoitumiseen. Toisen päivän painopiste on innovaatioissa, niiden kaupallistamisessa ja jatkorahoituksessa.

Lisätietoja tulossa tammikuussa!

Järjestäjät: AgriHubi, Maaseutuverkosto, MTK (keskusliitto), ProAgria Keskusten Liitto, Ruokavirasto, Luonnonvara-alan ammattikorkeakoulut

Tiedot

Alkaa:
ti 28. maaliskuun @ 13:00
Loppuu:
ke 29. maaliskuun @ 13:30