Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Työpajat elintarvikealan yrittäjien ja julkisen sektorin välisestä yhteistyöstä, Etelä-Pohjanmaa

28.3.2023 @ 09:00 - 11:30

Elintarvikealan yrittäjät, kuntien ja muiden julkisten tahojen ruokapalvelujen edustajat sekä kehittäjätoimijat – tervetuloa keskustelemaan hyvistä yhteistyömalleista

Alavudelle 28.3.2023 tai

Kurikkaan 31.3.2023

klo 9 – 11.30

Aamiaistilaisuuksien (klo 9-11.30) tarkoituksena on keskustella siitä, miten Etelä-Pohjanmaalla saadaan kehitettyä elintarvikealan yritysten ja julkisen sektorin välille yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia ja vie eteenpäin ruokatoimialan kestävyyttä.

Tutustu ohjelmaan (pdf)

Ilmoittaudu mukaan Alavudelle viimeistään 24.3. ja Kurikkaan viimeistään 29.3. https://bit.ly/VitaliRuoka

Keskustelutilaisuudet ovat maksuttomia. Ne ovat osa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin VITALI-hanketta (Vihreän talouden innovaatiot – Boostia julkisen ja yksityisen sektorin väliseen yhteistyöhön Etelä-Pohjanmaalla). Sen tavoitteena on edistää Etelä-Pohjanmaan kestävää kasvua vahvistamalla alueen yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden edellytyksiä tuottaa yhteistyössä sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviä innovaatioita.

VITALI-hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) / Etelä-Pohjanmaan liitto. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lisätietoja:

Leena Viitaharju leena.viitaharju@helsinki.fi

Hannele Suvanto hannele.suvanto@helsinki.fi

 

Details

Date:
28.3.2023
Time:
09:00 - 11:30