Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden rooli ostopäätöksessä
Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden rooli ostopäätöksessä
Tiedätkö, mistä asiakkaasi pitävät? Webinaarin jälkeen teet tuottavampia valintoja asiakasarvioita hyödyntämällä ja hahmotat, mihin kantsis keskittyä ruokamatkailutuotteen kehittämisessä, jotta luot arvoa asiakkaille. Webinaari: Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Lähiruokatreffit 2 – Keskisuomalainen ruokakulttuuri ammattikeittiöiden ruokatuotteissa
Lähiruokatreffit 2 – Keskisuomalainen ruokakulttuuri ammattikeittiöiden ruokatuotteissa
Tammikuun 15. päivä järjestettävillä Lähiruokatreffi 2:lla keskisuomalaiset elintarvikejalostajat ja ammattikeittiöiden edustajat kohtaavat. 15.1.2024 klo 18 – 20 Gradian Priimuksella järjestettävässä tilaisuudessa yrittäjän pääsevät esittelemään omia […]
1 tapahtuma,
Agri-Food Future, Iisalmi
Agri-Food Future, Iisalmi
Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä asioita pohdimme ajankohtaisiin asioihin keskittyvässä Agri-Food Future-seminaarissa 16.1.2024 klo 9-17. […]
1 tapahtuma,
Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaari ja työpaja, Seinäjoki
Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaari ja työpaja, Seinäjoki
Tervetuloa Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaariin ja työpajaan, joka järjestään keskiviikkona 17.1.2024 klo 13–16 Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Iltapäivän aikana saat ajankohtaiskatsauksen vaihtoehtoisten proteiinituotteiden markkinoiden […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Grüne Woche, Berlin
Grüne Woche is one of the most traditional trade fairs nationwide and one of the best-known events in Germany. Founded in 1926 in the Berlin […]
Väitöstilaisuus: The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking
Väitöstilaisuus: The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking
FM Minna Rotola-Pukkila esittää väitöskirjansa ”The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 19.01.2024 klo […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
5 tapahtumat,
Luomuelintarviketuotannon infopäivät, Lappi
Lisää Luomua Lappiin – tiedonvälityshanke järjestää Ammattiopisto Lappiassa (Kätkävaarantie 69, Loue) Luomuelintarviketuotannon infopäivät. Päivän asiantuntijana toimii Jaana Elo. Ilmoittautuminen 18.1.2024 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi Ohjelma 23.1.2024 8.30 – […]
Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuus, Helsinki ja etänä
Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuus, Helsinki ja etänä
Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuus Tervetuloa Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuuteen tiistaina 23.1. klo 9-11. Aika: tiistai 23.1. klo 9.00-11.00 Paikka: […]
FFF Re-Launch Seminar 2024, Turku & Teams
FFF Re-Launch Seminar 2024, Turku & Teams
Welcome to Functional Foods Forum's Re-Launch Seminar! During the afternoon, we will reveal the new identity of FFF and offer you the possibility to dive […]
Itämeren ruokavalio -webinaari
Itämeren ruokavalio -webinaari
Lämpimästi tervetuloa Ammattikeittiöosaajat ry:n ja John Nurmisen Säätiön järjestämään maksuttomaan webinaariin! Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset ottavat huomioon myös vaikutukset ympäristöön ja siten Itämereen. Tule kuulolle, miten […]
5 tapahtumat,
Dryckesresa i Pargas / Juomamatka Paraisilla
Dryckesresa i Pargas / Juomamatka Paraisilla
Välkommen med på dryckesresa, d.v.s. bekantningsresa till Pargasföretag som tillverkar drycker onsdagen den 24.1.2024 Dryckesturismen är enligt experter den nya måltidsturismen, d.v.s. man reser till […]
Keski-Suomen ruokamatkailun kehittämistyöpaja, Zoom
Keski-Suomen ruokamatkailun kehittämistyöpaja, Zoom
Tervetuloa kertomaan, miten Keski-Suomen alueen tulisi näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Päivitetty strategia julkaistaan kesällä 2024. Kehittämistyöpaja järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 9 – 11 Zoomin välityksellä. […]
Graani-suoramyyntisovelluksen info ruoan tuottajille, webinaari
Graani-suoramyyntisovelluksen info ruoan tuottajille, webinaari
Haluatko eroon turhasta työstä ja helpotusta suoramyynnin rutiineihin? Uusi Graani suoramyyntisovellus ei ole myyntialusta vaan sähköiset digimyynnin työkalut tuottajille. Graanilla myyt digikanavasta riippumatta ja mullistaa suoramyynnin helppouden. […]
2 tapahtumat,
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
Webinaari luonnontuotteiden käytöstä ammattikeittiössä. Luennoitsijoina toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry:stä, erityisasiantuntija Anna Mizrahi Ruokavirastosta, kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri Riitta Mikkola Pöllölän Luontofarmilta, projektipäällikkö Juha Rutanen Suomen luontoyrittäjyysverkostosta ja ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola Sodankylän kunnasta. Ajankohta: 25.1.2024 […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 29.1.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
1 tapahtuma,
Yhteinen ruokapöytä -keskustelu: Kestäviä ruokaelämyksiä Etelä-Savossa
Yhteinen ruokapöytä -keskustelu: Kestäviä ruokaelämyksiä Etelä-Savossa
Yhteisen ruokapöydän äärellä maistellaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja makupaloja ja keskustellaan mm. mistä ja miten syntyy kestäviä ruokaelämyksiä, miten tuoda maakunnan vahvuudet kansainvälisen matkailijan ruokalautaselle Etelä-Savossa […]
2 tapahtumat,
Maataloustuotteiden menekinedistämispäivä
The Info Days will take place in hybrid format on 31 January, from 13:30 to 17:00 and on 1 February, from 8:30 to 14:00 (CET). See more
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]
4 tapahtumat,
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, Joensuu ja verkossa
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Riveria koulutuspalvelut Oy:n järjestämä kokonaisuus helmikuussa: MODUULI 2 Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa Investoinnit […]
Lähiruokatreffit Salossa
Lähiruokatreffit Salossa
Tervetuloa aamupalatilaisuuteemme, jossa sukellamme syvälle vuoden 2024 kiehtovimpiin ruokatrendeihin. Lisäksi pureudumme elintarvikealan yritysten näkyvyyteen niin digitaalisessa maailmassa kuin fyysisissä ympäristöissä. Tilaisuudessa saat vinkkejä miten saat […]
Digistä tehoa suoramyyntiin -keskustelutilaisuus, etäyhteys
Digistä tehoa suoramyyntiin -keskustelutilaisuus, etäyhteys
Tilaisuudessa esitellään Graani suoramyyntisovellus ja keskustellaan suoramyyntiin liittyvistä haasteista ja ratkaisuista. Mitkä asiat estävät tai vaikeuttavat suoramyyntiä? Millaisilla digitaalisilla ratkaisuilla voidaan lisätä suoramyynnin tehoa ja kannattavuutta? Miten […]
4 tapahtumat,
Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppu, Lappeenranta
Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppua vietetään 2.-4.2.2024. Avoimen yhteistyökumppanihaun kautta avajaisten paikkakunnaksi valikoitui Lappeenranta. Viikonlopun ohjelmassa on avajaisseminaari, kaupungin Raatihuoneella pidettävä juhlava kutsuvierasgaala sekä IGCAT-organisaation kansainvälinen Top Websites […]
Wisefoodin aamukahvitilaisuus – Tekoäly, Turku
Wisefoodin aamukahvitilaisuus – Tekoäly, Turku
Tervetuloa Wisefood-hankkeen ensimmäiseen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana on tekoäly. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille. Tapahtuman keskiössä on oman yrityksen perustaminen tekoälyn […]
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostotapaaminen, Hollola ja etäyhteys
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostotapaaminen, Hollola ja etäyhteys
Tervetuloa yhteiseen tapaamiseen ja työpajaan käynnistämään keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista ja merkityksestä! Tutustumme erilaisiin luonnon ehdoilla toimiviin alkutuotannon malleihin. Pyrimme tunnistamaan niiden yhtäläisyyksiä ja yhteistyön mahdollisuuksia. […]