Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Tiedätkö, mistä asiakkaasi pitävät? Webinaarin jälkeen teet tuottavampia valintoja asiakasarvioita hyödyntämällä ja hahmotat, mihin kantsis keskittyä ruokamatkailutuotteen kehittämisessä, jotta luot arvoa asiakkaille. Webinaari: Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Tammikuun 15. päivä järjestettävillä Lähiruokatreffi 2:lla keskisuomalaiset elintarvikejalostajat ja ammattikeittiöiden edustajat kohtaavat. 15.1.2024 klo 18 – 20 Gradian Priimuksella järjestettävässä tilaisuudessa yrittäjän pääsevät esittelemään omia […] |
1 tapahtuma,
-
Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä asioita pohdimme ajankohtaisiin asioihin keskittyvässä Agri-Food Future-seminaarissa 16.1.2024 klo 9-17. […] |
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaariin ja työpajaan, joka järjestään keskiviikkona 17.1.2024 klo 13–16 Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Iltapäivän aikana saat ajankohtaiskatsauksen vaihtoehtoisten proteiinituotteiden markkinoiden […] |
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
Grüne Woche is one of the most traditional trade fairs nationwide and one of the best-known events in Germany. Founded in 1926 in the Berlin […]
-
FM Minna Rotola-Pukkila esittää väitöskirjansa ”The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 19.01.2024 klo […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
|
1 tapahtuma,
|
5 tapahtumat,
Lisää Luomua Lappiin – tiedonvälityshanke järjestää Ammattiopisto Lappiassa (Kätkävaarantie 69, Loue) Luomuelintarviketuotannon infopäivät. Päivän asiantuntijana toimii Jaana Elo. Ilmoittautuminen 18.1.2024 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi Ohjelma 23.1.2024 8.30 – […]
-
Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuus Tervetuloa Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuuteen tiistaina 23.1. klo 9-11. Aika: tiistai 23.1. klo 9.00-11.00 Paikka: […]
-
Welcome to Functional Foods Forum's Re-Launch Seminar! During the afternoon, we will reveal the new identity of FFF and offer you the possibility to dive […]
-
Lämpimästi tervetuloa Ammattikeittiöosaajat ry:n ja John Nurmisen Säätiön järjestämään maksuttomaan webinaariin! Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset ottavat huomioon myös vaikutukset ympäristöön ja siten Itämereen. Tule kuulolle, miten […] |
5 tapahtumat,
-
Välkommen med på dryckesresa, d.v.s. bekantningsresa till Pargasföretag som tillverkar drycker onsdagen den 24.1.2024 Dryckesturismen är enligt experter den nya måltidsturismen, d.v.s. man reser till […]
-
Tervetuloa kertomaan, miten Keski-Suomen alueen tulisi näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Päivitetty strategia julkaistaan kesällä 2024. Kehittämistyöpaja järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 9 – 11 Zoomin välityksellä. […]
-
Haluatko eroon turhasta työstä ja helpotusta suoramyynnin rutiineihin? Uusi Graani suoramyyntisovellus ei ole myyntialusta vaan sähköiset digimyynnin työkalut tuottajille. Graanilla myyt digikanavasta riippumatta ja mullistaa suoramyynnin helppouden. […] |
2 tapahtumat,
-
Webinaari luonnontuotteiden käytöstä ammattikeittiössä. Luennoitsijoina toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry:stä, erityisasiantuntija Anna Mizrahi Ruokavirastosta, kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri Riitta Mikkola Pöllölän Luontofarmilta, projektipäällikkö Juha Rutanen Suomen luontoyrittäjyysverkostosta ja ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola Sodankylän kunnasta. Ajankohta: 25.1.2024 […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
|
1 tapahtuma,
-
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 29.1.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi |
1 tapahtuma,
-
Yhteisen ruokapöydän äärellä maistellaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja makupaloja ja keskustellaan mm. mistä ja miten syntyy kestäviä ruokaelämyksiä, miten tuoda maakunnan vahvuudet kansainvälisen matkailijan ruokalautaselle Etelä-Savossa […] |
2 tapahtumat,
The Info Days will take place in hybrid format on 31 January, from 13:30 to 17:00 and on 1 February, from 8:30 to 14:00 (CET). See more
-
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […] |
4 tapahtumat,
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Riveria koulutuspalvelut Oy:n järjestämä kokonaisuus helmikuussa: MODUULI 2 Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa Investoinnit […]
-
Tervetuloa aamupalatilaisuuteemme, jossa sukellamme syvälle vuoden 2024 kiehtovimpiin ruokatrendeihin. Lisäksi pureudumme elintarvikealan yritysten näkyvyyteen niin digitaalisessa maailmassa kuin fyysisissä ympäristöissä. Tilaisuudessa saat vinkkejä miten saat […]
-
Tilaisuudessa esitellään Graani suoramyyntisovellus ja keskustellaan suoramyyntiin liittyvistä haasteista ja ratkaisuista. Mitkä asiat estävät tai vaikeuttavat suoramyyntiä? Millaisilla digitaalisilla ratkaisuilla voidaan lisätä suoramyynnin tehoa ja kannattavuutta? Miten […] |
4 tapahtumat,
Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppua vietetään 2.-4.2.2024. Avoimen yhteistyökumppanihaun kautta avajaisten paikkakunnaksi valikoitui Lappeenranta. Viikonlopun ohjelmassa on avajaisseminaari, kaupungin Raatihuoneella pidettävä juhlava kutsuvierasgaala sekä IGCAT-organisaation kansainvälinen Top Websites […]
-
Tervetuloa Wisefood-hankkeen ensimmäiseen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana on tekoäly. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille. Tapahtuman keskiössä on oman yrityksen perustaminen tekoälyn […]
-
Tervetuloa yhteiseen tapaamiseen ja työpajaan käynnistämään keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista ja merkityksestä! Tutustumme erilaisiin luonnon ehdoilla toimiviin alkutuotannon malleihin. Pyrimme tunnistamaan niiden yhtäläisyyksiä ja yhteistyön mahdollisuuksia. […] |