Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Elintarvikkeiden tuontiin ja vientiin liittyvät lainsäädäntömuutokset
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Elintarvikkeiden tuontiin ja vientiin liittyvät lainsäädäntömuutokset
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
2 tapahtumat,
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Tavara liikkuu brexitistä huolimatta – huolinta tuonnissa ja viennissä sekä tulliasiat
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Tavara liikkuu brexitistä huolimatta – huolinta tuonnissa ja viennissä sekä tulliasiat
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Baltian luonnontuotealan menestystarinoita -virtuaaliseminaari
Baltian luonnontuotealan menestystarinoita -virtuaaliseminaari
Kolme Baltiassa toimivaa luonnontuotealan yritystä esittelee toimintaansa. Tilaisuuden ohjelma 2.6.2021 klo 17-19, Teams 17:00 Tilaisuuden avaus 17:05 Johdatus luonnontuotealaan Baltiassa, Mikko Rahtola 17:20 Chaga Health, […]
2 tapahtumat,
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Iso-Britannian haastavat elintarvikemarkkinat
Food ’n’ Brexit -aamukahvisarja: Iso-Britannian haastavat elintarvikemarkkinat
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Yrttipoimijakoulutus Saarijärvellä
Yrttipoimijakoulutus Saarijärvellä
Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! 03.06.2021 17:00 - 20:00 Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat vadelmanlehti, nokkonen, siankärsämö ja maitohorsma. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Ruokamatkamuistoja Turusta!
Suuntaako kesäreissu Turun museoihin, tai päättyykö Saariston rengasreittiretki Aurajoen rantaan? Ruokamatkamuistotuotteita Forum Marinumin Merikeskuksen Elämystorilta kesäkuussa! Auki joka päivä kello 10-18. Tarkempi ohjelma osoitteessa: http://www.vs-lähiruoka.fi/ruokamatkamuisto
Uusia makuja yrteistä, Pohjois-Pohjanmaa
Uusia makuja yrteistä, Pohjois-Pohjanmaa
Tutustumismatka yrttien saloihin – luonnonantimia keväästä syksyyn! Perehdymme villiyrttien ja yrttien käyttöön ja mahdollisuuksiin ammattikeittiöissä. Tavoitteena on löytää uusia makuja ruokalistalle hyödyntäen paikallisia raaka-aineita. Yrttialan […]
3 tapahtumat,
Villiyrttiruokakurssi Petäjävedellä
Villiyrttiruokakurssi Petäjävedellä
Villiyrtit tutuiksi ja lautaselle! 08.06.2021 13:00 - 18:00 Keittiömestari, villiyrttikirjailija Jouni Toivasen johdolla tutustutaan villiyrtteihin ja valmistetaan niistä herkullisia ruokia. Aluksi tehdään yhdessä keruuretki ja sen […]
Ruokamatkailu nousuun Pohjois-Pohjanmaalla -webinaari
Ruokamatkailu nousuun Pohjois-Pohjanmaalla -webinaari
Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- sekä matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä Tilaisuuden asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan […]
1 tapahtuma,
6 tapahtumat,
Miten kokeiluilla voidaan edistää ruokapalveluiden vastuullisuutta?
Miten kokeiluilla voidaan edistää ruokapalveluiden vastuullisuutta?
Tule kuulemaan, kuinka ruokapalveluiden vastuullisuutta on kehitetty kokeillen Vastuulliset ruokapalvelut kokeillen -tulosjuhlaan 10.6. klo 8.30 - 11. Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma on kansallisen ilmastoruokaohjelman suurin hanke, […]
PuroMeetti Zoomissa, päivä 4: Maailmalle meno yhdessä
PuroMeetti Zoomissa, päivä 4: Maailmalle meno yhdessä
Neljäs PuroMeetti torstaina 10.6.2021 klo 12:00 – 16:00 Zoom-webinaarina, teemana ”Maailmalle meno yhdessä”. Vientimarkkinoiden avaaminen sujuu parhaiten yhteistyöllä. Neljännessä PuroMeetissä pääset tapaamaan viennin kohdemaissa toimivia […]
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa
Vastuullisuus on vahva trendi. Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin. Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien ymmärtäminen auttaa […]
Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä
Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä
Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla? Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta […]
3 tapahtumat,
Pirkanmaan Ruokafoorumi
Pirkanmaan Ruokafoorumi
Tule mukaan Ruokafoorumiin suuntaamaan Pirkanmaan ruoka-alaa uuteen aikaan! Pe 11.6. klo 8:30-12 järjestettävään etätilaisuuteen kutsutaan nyt mukaan ruoka-alan ytimessä mukana olevia ammattilaisia, tutkijoita, vaikuttajia ja […]
Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaisuuteen: webinaari ja ideapaja
Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaisuuteen: webinaari ja ideapaja
Oletko ollut webinaarissa, jossa kaikilla puhujilla on sama aihe? Tässä tilaisuudessa tapahtuu niin. Lavalle tulevilla vaikuttajilla on sama otsikko: Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaan […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
6 tapahtumat,
Virtual Matchmaking event at Free From Functional Food and Health Ingredients 2021, online
As partner of the "Free From Functional & Health Ingredients" Expo, Enterprise Europe Network welcomes you to participate at the ONLINE International Matchmaking event on Free From, which […]
Ideoita ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksien pienentämiseen -webinaari
Ideoita ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksien pienentämiseen -webinaari
Webinaarin tavoitteena on avata ammattikeittiöiden toiminnan ympäristövaikutuksia sekä antaa uusia ideoita ja vinkkejä niiden pienentämiseen käytännössä. Esimerkkien avulla tuodaan työkaluja ruokalistasuunnitteluun, ruoan valmistusprosessin optimoimiseen sekä […]
Julkiset ruokapalvelut -webinaari – kohti 25 prosentin luomutavoitetta
Julkiset ruokapalvelut -webinaari – kohti 25 prosentin luomutavoitetta
Suomen Kansallisen hankintastrategian ja uuden kansallisen luomuohjelman tavoite on 25 prosenttia luomua ruokapalveluissa vuoteen 2030 mennessä. Luomun käytön lisääminen julkisella sektorilla on myös EU:n komission […]
Jatkojalostuksen avulla arvonlisää luonnontuotteille ja alueille?
Jatkojalostuksen avulla arvonlisää luonnontuotteille ja alueille?
Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen toiseen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan jatkojalostuksen mahdollisuuksia ja haasteita luonnontuotealan yrittäjien näkökulmasta! 15.6.2021 klo 13-15 […]
Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation, Ruokaviraston tutkimusseminaari
Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation, Ruokaviraston tutkimusseminaari
Tutkimusprofessori Nesli Sözer (VTT) kertoo tutkimuswebinaarissamme Suomen ruokatutkimuksen ja innovoinnin strategiasta otsikolla “ Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation”. Esitelmän jälkeen […]
3 tapahtumat,
Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa, osa II (FFF)
Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa, osa II (FFF)
We continue our webinars on Italy and how to do business there. 16.6.2021 klo 15.15 - 16.30 We have a top-tier speaker from Carrefour Italy: […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Monipuolista puutarhatuotantoa ja kumppanuusmaataloutta
Monipuolista puutarhatuotantoa ja kumppanuusmaataloutta
Kumppanuusmaatalousasiaan tutustutaan Rekolan Puutarhalla heinäkuun alussa. Päivän sisältönä on Viljelykierto pysyvän penkkiviljelyn menetelmällä Eri työkoneiden ja työkalujen käytön kokeilua Rikkakasvien mekaaninen torjunta oikea-aikaisesti Monipuolisen ja […]