Elintarvikealan pienyrittäjä, osallistu #mahdollisuusyrittää -videokampanjaan!

Olit sitten alkutuottaja, jalostaja tai vaikkapa sivuvirtojen hyödyntäjä, nyt me haluamme kuulla sinun tarinasi. Osallistu #mahdollisuusyrittää -videokampanjaan ja kerro miltä tuntuu tehdä töitä maailman tärkeimmän työn parissa.

Syksyllä 4.-10.9.2023 Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke kampanjoi elintarvikealan pienyrittäjyyden puolesta. Kampanjoinnin tarkoitus on avata, millaista on työskennellä elintarvikealan pienyrittäjänä lähiruoan, luomun ja/tai luonnontuotteiden parissa. Osana kampanjaviikkoa haluamme nostaa esille aitoja tarinoita elintarvikealalla toimivista pienyrittäjistä.

Lähde mukaan ja kuvaa itsestäsi inspiroiva video elintarvikealan yrittäjyydestä kiinnostuneille! Elintarvikealan pienyrittäjyys tarjoaa paljon mahdollisuuksia oppilaitoksille ja nuorille, alan vaihtajille ja alalle pyrkiville. Haemme enintään minuutin pituisia videoita erityisesti elintarvikealan jalostavista pienyrittäjistä ympäri Suomea, joissa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

  1. Kerro lyhyesti itsestäsi ja yrityksestäsi. Miten yrityksesi liittyy lähiruokaan, luomuun tai luonnontuotteisiin?
  2. Minkälainen koulutuspolku toi sinut elintarvikealan pienyrittäjäksi?
  3. Miksi on siistiä tehdä maailman tärkeintä työtä suomalaisen ruoan parissa?

Videot kuvataan omalla kännykällä tai muulla laitteella, mielellään valoisassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä. Suosi pystyvideota. Tämä voi olla esimerkiksi yrityksen toimitila, jossa näkyy jalostusprosessianne, raaka-aineitanne tai alkutuotteitanne. Videon voi kuvata selfie-muodossa, eli kännykän etukameralla. Tärkeintä on innostava ja inspiroiva ote, sekä juuri sinun tarinasi pienyrittäjänä!

Voit julkaista videon heti omissa somekanavissasi ja käyttää kampanjan häshtägiä: #mahdollisuusyrittää. Haasta mukaan myös muita pienyrittäjiä!

Lähetä video myös suoraan meille viimeistään 15.5.2023, jolloin olet osana valtakunnallisesti näkyvää kampanjaviikkoa Aitoja makuja sosiaalisen median kanavissa sekä mukana oppilaitoksille toimitettavassa oppimateriaalipaketissa. Yleisimmät videotiedostomuodot käyvät. Videon voit jakaa suoraan pilvitallennuspalveluumme, linkin tähän saat ottamalla yhteyttä Riikka Roivaiseen. 

Lisätiedot:

Riikka Roivainen riikka.roivainen@utu.fi 050 327 0253