Päivän esitykset ja tallenne [rss-cut]
Tallenne seminaarista löytyy täältä https://prospectumlive.com/event/aitojamakuja. Esitysten erilliset klipit löytyvät alta.
Esitysdiat
Lähiruokafoorumi 10-12
- Tilaisuuden avaus, Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä video esityksestä
- Lähiruoka-alan kilpailutoiminta ja sen merkitys alan kehittymiseen, Markkinatutkija Johanna Tanhuanpää, Invenire Market Intelligence Oy, tutustu Selvitys lähiruoka-alan kilpailutoiminta -raporttiin video esityksestä
- Ruoan suoramyynnin kannattavuusseuranta kirjanpitotiloilla ja tilivuoden 2016 tuloksia, Erikoistutkija Arto Latukka, Luonnonvarakeskus video esityksestä
- Maatilan tuotteet kuluttajalle, Maatilayrittäjä Gunnel Englund, Pellinki, Porvoo video esityksestä
- Alueellinen ruoan kiertotalousverkosto, Asiantuntija Hanna Mattila, SITRA video esityksestä
- Eväitä pk-elintarvikeyrittäjän, ammattikeittiön ja Foodservice-tukun yhteistyöhön, Projektipäällikkö Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus video esityksestä
Elintarviketeollisuuden vuosiseminaari 13-15.30
- Avaus, Yksikönpäällikkö Anna-Leena Miettinen, MMM, Ruokaosasto video esityksestä
- Satojen leipomoiden Suomi ja Elintarvikealan pk-toimialabarometri, Toimialapäällikkö Leena Hyrylä, Kaakkois-Suomen ELY-keskus video esityksestä
- Kommenttipuheenvuorot video esityksistä
Suomen Leipuriliiton toimitusjohtaja Mika Väyrynen
Suomen Leipuriliiton pj Jari Elonen (Elonen Oy Leipomo) - Kuinka onnistua elintarvikealan viennissä, Toimialajohtaja Esa Wrang, Food From Finland -ohjelma, Finpro Oy video esityksestä
- Faktasivusto Suomen ruoantuotannon vahvuuksista, Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus video esityksestä
- Keskustelua ja tilaisuuden yhteenveto, Kehittämispäällikkö Esa Tikkanen, TEM
Seminaarin aineisto löytyy myös https://tem.fi/toimialapalvelu/seminaari