I handboken har sammanställts grundinformation över anskaffning, säkrande, användning av samt information om ekologiska produkter.[rss-cut] Bokens texter är gestaltade i tydliga helheter och de åskådliggörs med teckningar och bilder. Tack vare spiralpärm och skiljbara mellanblad är handboken lätt att använda och ärendena/frågorna går lätt att hitta mitt under arbetsuppgifterna.
Du kanske också gillar
Idag förutsätter allt flera kunder något slag av certifikat som garanti för att det livsmedel de inhandlat är tryggt, och till exempel […]
Lähiruoka & Luomu -evenemanget söker en lämplig kandidat att belönas med Vuoden lähiruokateko-priset (Årets närmatsgärning).[rss-cut] Med Vuoden lähiruokateko-priset belönas person, företag eller […]
Gastronomins verkliga hjältar arbetar i skolköken och på andra storkök runt om i kommunerna anser Johan Andersson, projektledare för Offentlig Gastronomi i […]
Då landsbygdsutvecklaren på Åland, Lena Brenner lyfter fram två projekt med stor lokal betydelse är Skördefesten på Åland det självklara förstavalet. Festen […]