Medaljerna delades ut på fredagskvällen 23.3.2018 i Raseborg. [rss-cut]
I tävlingen deltog i år 54 företag med totalt 108 produker. Deltagarna var förutom från Finland, även från Åland, Sverige och Estland.
Medaljerna delades ut på fredagskvällen 23.3.2018 i Raseborg. [rss-cut]
I tävlingen deltog i år 54 företag med totalt 108 produker. Deltagarna var förutom från Finland, även från Åland, Sverige och Estland.
Landsomfattande koordineringsprojekt inom närmat har utgett en markandsföringshandbok för företagare. Syftet med handboken är att ge information och praktiska tips till små […]
Kött från vilt intresserar såväl konsumenter och butiker som restauranger. Utöver konsumenternas intresse visar även jaktföreningar och -lag ett växande intresse för […]
Inom matbranschen ordnas varierande tävlingsverksamhet på såväl allmänt plan som lokal matproduktion och mer allmänt gällande närmat. Inom närmatsbranschen har det under […]
Mat, när den är som bäst, är en upplevelse förknippad med en berättelse om matens ursprung och tillagningssätt: varifrån råvarorna kommer, vem […]