Medaljerna delades ut på fredagskvällen 23.3.2018 i Raseborg. [rss-cut]
I tävlingen deltog i år 54 företag med totalt 108 produker. Deltagarna var förutom från Finland, även från Åland, Sverige och Estland.
Medaljerna delades ut på fredagskvällen 23.3.2018 i Raseborg. [rss-cut]
I tävlingen deltog i år 54 företag med totalt 108 produker. Deltagarna var förutom från Finland, även från Åland, Sverige och Estland.
Gemensamma gärningar: Mat ska bli en viktig och upplevelserik del av turismen i Finland! Juryn i matturismtävlingen har glatts över de mångsidiga […]
Det riksomfattande Samordningsprojektet för matsektorn kartlade under hösten 2020 hur coronapandemin har påverkat verksamheten i små och medelstora förädlingsföretag i livsmedelsbranschen. Gaia […]
Kött från vilt intresserar såväl konsumenter och butiker som restauranger. Utöver konsumenternas intresse visar även jaktföreningar och -lag ett växande intresse för […]
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag som i […]