Koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille, vastaa 13.11. mennessä

Tämä vuosi on aiheuttanut maailmanlaajuisesta koronapandemiasta johtuen ennennäkemättömiä tilanteita ja uusia haasteita elintarvikealan jalostusyrityksille.

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoittaa tällä kyselyllä koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti pienten ja keskisuurten toimijoiden kokemukset. 

Toivomme sinun kertovan yrityksesi kokemuksista vastaamalla tähän kyselyyn – vastaaminen vie arviolta noin 15-20 minuuttia. Kysely on auki 26.10.–13.11.2020 välisen ajan. Vastauksesi käsitellään anonyymina, ja raportoituja tuloksia ei voida yhdistää yksittäisiin yrityksiin. Mikäli voimme vielä haastatella sinua tarkemmin aiheeseen liittyen, pyydämme kyselyn lopussa sinua jättämään yhteystietosi. Haastattelut toteutetaan marraskuun 2020 aikana.

Kyselyn ja haastattelujen tulokset julkaistaan vuoden 2021 alkupuolella aitojamakuja.fi -sivustolla. Tuloksia hyödynnetään tulevien yrityksille suunnattujen tuki- ja kehittämistoimenpiteiden suunnittelussa sekä päätöksenteon tukena niin alan tutkimus- ja kehittämisorganisaatioissa, valtionhallinnossa kuin alan yrityksissä.

Kyselyn toteuttaa Gaia Consulting Oy Turun yliopiston Brahea-keskuksen toimeksiantona. Mikäli sinulla on kysyttävä kyselyyn liittyen, pyydämme olemaan yhteydessä Gaian Anna Kortesojaan (anna.kortesoja@gaia.fi, +358 50 5042440) tai Brahea-keskuksen Sanna Vähämikoon (sanna.vahamiko@utu.fi, +358 40 484 3556).

Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/F805CCDFF8E1D87C

Kiitos osallistumisestasi!