Loading view.
Feast Sunday is a two-day celebration for foodies and gourmands, during which many popular restaurants will be exceptionally open on Sunday 26 May and Monday […]
Tervetuloa private label-markkinamahdollisuudet opintomatkalle Amsterdamiin, Hollantiin 27.- 29.5.2024! Ilmoittaudu lomakkeella 15.3. mennessä. Pääset matkalla kuulemaan, näkemään ja maistamaan elintarvikkeiden vähittäiskaupan tulevaisuuden ja tunnistamaan, tarjoaako private […]
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 27.5.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Hei hyvän ja reilun lähiruoan ystävä! Tunnetko REKO-lähiruokailmiön? Pääset nyt saamaan siitä maistiaisia Stadin Lounas-REKO-tapahtumassa Lasipalatsin aukiolla Helsingissä tiistaina 28.5. klo 11.30–13.30. REKO tulee sanoista rejäl […]
Ruokalistalla on luomua, mutta tietääkö siitä asiakkaat. Maksuton LuRu-info ti 28.5. klo 13-14, jossa kerrotaan mitä ja miten luomusta voi kertoa ja tutustutaan uusiin faktapohjaisiin […]
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 30.5.2024 klo 10.00 – 12 Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa kuulemme terveiset PLMA-messuilta ja SUVI ry:n (Suomen elintarvikevientiyhdistys ry) ajankohtaisia kuulumisia, tulevaisuuden […]
Turun ruokaviikoilla 3.–18. kesäkuuta on luvassa runsaan kahden viikon edestä alueen herkullisimpia ruokaelämyksiä! Turun alueen ruokakulttuuri pääsee esittäytymään monipuolisesti kesäkuun alussa, kun kaupungissa toteutetaan Turun […]
Kesäkuun Tutkimustiistaissa 4.6. klo 9-10 Irene Kuhmonen johdattaa meidät Suomen ruokajärjestelmän vaihtoehtoisten tulevaisuuksien äärelle. Irene Kuhmonen toimii tutkijatohtorina Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Hän on tutkinut ruokajärjestelmän […]
Jos tuotteellasi on tarina, mikset kertoisi sitä koko Euroopalle! TERVETULOA nimisuojapäivään tiistaina 4.6.2024 klo 12–16 Haaga-Helian ammattikorkeakoulun Valopihalle, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki Tapahtumassa perehdytään seuraaviin kysymyksiin: Mitä […]
Moni ruokapalveluita tarjoava julkisen sektorin toimija haluaisi lisätä paikallisten lähi-, pien- ja luomutuottajien tuotteiden tarjontaa. Pientuottajilla kynnys julkiseen kilpailutukseen osallistumiseen on kuitenkin usein suuri. Dynaaminen […]
Tervetuloa kesäkuun Ruokaprovinssi-kahveille 5.6. klo 14-14.30! 11-13.6.2024 Seinäjoella, Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa SeAMKissa järjestetään usean sadan hengen kansainvälinen ERIAFF-konferenssi, joka kokoaa yhteen jäseniään useista Euroopan ruokamaakunnista. ERIAFF […]
Vihreä siirtymä ja kestävyyteen liittyvät raportointivaatimukset luovat yrityksille uusia tarpeita kuljettaa vastuullisuuteen liittyviä alkuperätietoja tuotteiden sekä raaka-aineiden mukana. Yrityksen digitalous -hankkeessa on tehty kevään aikana […]
Villiyrttikarkelot - laajasti luonnosta -tapahtuma on koko perheen tapahtuma, jossa esitellään luontoalan mahdollisuuksia – luonnon villejä tuotteita ja palveluja villissä luonnossa. Pohjois-Pohjanmaan Luontoalan Yrittäjien järjestämä […]
The Conference takes place in the City of Seinäjoki on the second week of June, starting on Tuesday, 11th of June and lasting until Thursday […]
ELTUVA-hankkeen järjestää teemapäivä kylmäkuivauksesta kiinnostuneille elintarvikeyrityksille 12.6. klo 12-16 Kuopiossa. Lue tarkemmin ohjelman sisällöstä ja ilmoittaudu 5.6. mennessä!
Savonlinnan ruoka- ja elintarvikealan yritykset, kehittäjät ja asiantuntijat kesätapaaminen risteilyn merkeissä! Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, vaihtamaan kokemuksia kollegojen kanssa ja verkostoitumaan! Päivän pääteemana on […]
Neitsytperunafestivaali Aika: 14.-15.6.2024 klo 12-20 Paikka: Panimoravintola Koulun sisäpiha, Eerikinkatu 18 20100 Turku Tervetuloa kesän leppoisimpaan tapahtumaan! Myynnissä maisteluannoksia viideltä eri ravintolalta: Panimoravintola Koulu, Nomad Food and […]
Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon keskiviikkona 9.00 - 10.30. Tapaamisessa esitellään lyhyesti ajankohtaisia ruokasektoriin liittyviä asioita […]