Turun ruokaviikot 2024
Turun ruokaviikoilla 3.–18. kesäkuuta on luvassa runsaan kahden viikon edestä alueen herkullisimpia ruokaelämyksiä! Turun alueen ruokakulttuuri pääsee esittäytymään monipuolisesti kesäkuun alussa, kun kaupungissa toteutetaan Turun […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Suomen ruokajärjestelmän vaihtoehtoiset tulevaisuudet
Kesäkuun Tutkimustiistaissa 4.6. klo 9-10 Irene Kuhmonen johdattaa meidät Suomen ruokajärjestelmän vaihtoehtoisten tulevaisuuksien äärelle. Irene Kuhmonen toimii tutkijatohtorina Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Hän on tutkinut ruokajärjestelmän […]
Kiinnostaako EU:n nimisuojajärjestelmä ja siinä suojatut suomalaiset tuotteet?
Jos tuotteellasi on tarina, mikset kertoisi sitä koko Euroopalle! TERVETULOA nimisuojapäivään tiistaina 4.6.2024 klo 12–16 Haaga-Helian ammattikorkeakoulun Valopihalle, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki Tapahtumassa perehdytään seuraaviin kysymyksiin: Mitä […]
Lisää lähi- ja luomuruokaa dynaamisella hankinnalla -oppaan julkistuswebinaari
Moni ruokapalveluita tarjoava julkisen sektorin toimija haluaisi lisätä paikallisten lähi-, pien- ja luomutuottajien tuotteiden tarjontaa. Pientuottajilla kynnys julkiseen kilpailutukseen osallistumiseen on kuitenkin usein suuri. Dynaaminen […]
Ruokaprovinssi-kahvit, Teams
Tervetuloa kesäkuun Ruokaprovinssi-kahveille 5.6. klo 14-14.30! 11-13.6.2024 Seinäjoella, Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa SeAMKissa järjestetään usean sadan hengen kansainvälinen ERIAFF-konferenssi, joka kokoaa yhteen jäseniään useista Euroopan ruokamaakunnista. ERIAFF […]
Vastuullisuustiedon välittäminen digitaalisesti-webinaari
Vihreä siirtymä ja kestävyyteen liittyvät raportointivaatimukset luovat yrityksille uusia tarpeita kuljettaa vastuullisuuteen liittyviä alkuperätietoja tuotteiden sekä raaka-aineiden mukana. Yrityksen digitalous -hankkeessa on tehty kevään aikana […]
Villiyrttikarkelot Oulussa
Villiyrttikarkelot - laajasti luonnosta -tapahtuma on koko perheen tapahtuma, jossa esitellään luontoalan mahdollisuuksia – luonnon villejä tuotteita ja palveluja villissä luonnossa. Pohjois-Pohjanmaan Luontoalan Yrittäjien järjestämä […]
ERIAFF Conference – Regions as Changemakers for European Resilience and Sustainability, Seinäjoki
The Conference takes place in the City of Seinäjoki on the second week of June, starting on Tuesday, 11th of June and lasting until Thursday […]
Kylmäkuivaus ja pakkaukset -teemapäivä, Kuopio
ELTUVA-hankkeen järjestää teemapäivä kylmäkuivauksesta kiinnostuneille elintarvikeyrityksille 12.6. klo 12-16 Kuopiossa. Lue tarkemmin ohjelman sisällöstä ja ilmoittaudu 5.6. mennessä!
Elinvoimaa lähiruoasta – tietoisku ja kesätapaaminen ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, Etelä-Savo
Savonlinnan ruoka- ja elintarvikealan yritykset, kehittäjät ja asiantuntijat kesätapaaminen risteilyn merkeissä! Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, vaihtamaan kokemuksia kollegojen kanssa ja verkostoitumaan! Päivän pääteemana on […]