Loading view.
Eläinperäiset elintarvikkeet, ilmoitetut ja hyväksytyt elintarvikehuoneistot. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 31.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Webinaarissa käydään läpi mm. Amazon myynnin markkinapotentiaalia, alv-rekisteröinnit, FBA, FBM mallit ja yrittäjän käytännön kokemuksia Amazon myynnistä. Amazon verkkokauppa on jo perustanut varaston Ruotsiin ja […]
Koulutuksesta saadaan vahvistusta omaan osaamiseen ja rohkeutta käyttää luonnonyrttejä. Hinta: 30 €. Luento sisältää: Luonnonyrttien tunnistusta ja vinkkejä poimintaan Luonnonyrttien käsittelyä keräämisen jälkeen ja tarvittavaan […]
Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola […]
Oletko miettinyt, miten vauhdittaa omaa liiketoimintaa? Millaisia mahdollisuuksia ruuan ja maaseudun ympäriltä löytyy? Tule inspiroitumaan ruoka-alan ja maaseudun pienten yritysten ja asiantuntijoiden tarinoista. Tarjolla on […]
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennus tarjoaa jälleen ajankohtaisia asioita meiltä ja maailmalta! Webinaari: 13.4.2021 klo 9-11 Webinaarissa käydään läpi Brexitin viimeisimmät […]
Tervetuloa kevään toiseen palkokasvi–webinaariimme kuulemaan sadon markkinointiin ja käyttöön vaikuttavista tekijöistä ja mahdollisuuksista sekä vinkkejä viljelyn onnistumiseen. Ohjelma: 12:30 Tervetuloa Heikki Jalli, Luonnonvarakeskus 12:35 Pavun […]
Terveisiä Valtioneuvoston kanslian selvitys- ja tutkimustoimintaan liittyvästä Kattava koululounas ja välkyt välipalat -hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on ollut tuottaa tietoa koulupäivän uudistamisprosessin (harrastamisen Suomen malli) ja […]
Luonnontuotteiden keruusta, kouluttamisesta ja ostotoiminnasta kiinnostuneille 14.4.2021 klo 12-14. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu
Webinaarin tavoitteena on avata uusia yhteistyömahdollisuuksia paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun välillä. Webinaarin asiantuntija Jaana Levo Pyltico Oy:stä on tehnyt pitkään töitä lähiruoan ja kuntien […]
Suomalaisten metsästä kerättävien puhtaiden luonnontuotteiden hyödyntäminen kiinnostaa metsänomistajia yhä enemmän. Tule kuulemaan ja keskustelemaan millaisia mahdollisuuksia luonnontuoteala tarjoaa. Ohjelmassa to 15.4. klo 17 - 20 […]
Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssinaRiista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on kysyttyä […]
Kaakkois-Suomen elintarvikealan yrittäjä - toimit maaseudulla tai taajamassa, olet pieni tai keskisuuri yrityksenä, olet siirtymässä alkutuotannosta suoramyyntiin ja jatkojalostukseen tai tuotteesi ovat pidemmälle jatkojalostettuja, sinulla […]
Kalaa ruokapöytään! Kala-alalla tapahtuu paljon ja ketjun eri osiin liittyviä hankkeita on toteutettu eri puolilla Suomea. Ruokasektorin koordinaatiohanke haluaa mahdollistaa erityisesti kalan jalostukseen keskittyvän hanketreffien […]
FutureCrops – tietoa ja elämyksiä kysynnän ja liiketoiminnan tueksi -hanke päättyy. Olemme viiden vuoden aikana jakaneet erikoiskasvitietoa ja nostaneet alaa kartalle viiden ELY-keskuksen alueella. Hanke […]
Prosessiteknisen jaoston 20-vuotisjuhlawebinaari Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta 20.4. klo 12 - 16 Ohjelmassa mm. Prosessitekninen jaosto – Synty ja alkuvaiheet Miten elintarviketeknologian/-prosessien koulutus on […]
Viljelijöiden, yritysten tulisi tehdä enemmän yhteistyötä menestyäkseen. Yhdessä toteutettu viljan kauppakunnostus, jatkojalostus, logistiikka, markkinointi ja yhteishankinnat tuovat kustannussäästöjä ja sitä kautta lisää kannattavuutta yhteistyötä tekeville […]
Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssina Riista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on […]
Kolmas PuroMeetti torstaina 22.4.2021 klo 12:00-16:00 Zoom-webinaarina, teemana Tuotteen vientivalmius. PuroMeeteissä tavataan yhteistyökumppaneita, tutustutaan, solmitaan kontakteja ja jaetaan vertaistukea. Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.puronetti.fi/ Tiedoksi […]
Pakkausalan ympäristöwebinaarissa avataan asiaa: Sääntely tiukkenee – mistä on kysymys ja miten pitää varautua? EU on innostunut tekemään pakkauksia koskevaa ympäristöperustaista sääntelyä viime vuosina. Uutta […]
Hanke Hyvinvointia riistasta järjestää webinaari-sarjan kevättalven aikana. Webinaareissa pureudutaan seuraaviin teemoihin: 22.04.2021 klo 18.00-19.00 Viha-Rakkaussuhde riistanlihaan ja metsästykseen – kuluttajan näkökulmasta Luennoitsijat: Helena Liewendahl, Svenska […]
Uudet kasvit kasvuun ja markkinoille. Puheenvuoroja vilja-alan toimijoilta. Pe 23.4.2021, klo 10 - 13 10:00-10:30 Seminaarin avaus – järjestävien hankkeiden esittely Kuinka edistetään vientiä, erikoiskasveja […]
Opi tunnistamaan, keräämään ja käyttämään villiyrttejä! Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely Vinkkejä villiyrttien käyttöön Villiyrtit ovat […]
Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssina Riista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on […]
Koulutuksesta saadaan vahvistusta omaan osaamiseen ja rohkeutta käyttää luonnonyrttejä. Hinta: 30 €. Luento sisältää Luonnonyrttien tunnistusta ja vinkkejä poimintaan Luonnonyrttien käsittelyä keräämisen jälkeen ja tarvittavaan […]
Hanke Hyvinvointia riistasta järjestää webinaari-sarjan kevättalven aikana. Webinaareissa pureudutaan seuraaviin teemoihin: 22.04.2021 klo 18.00-19.00 Viha-Rakkaussuhde riistanlihaan ja metsästykseen – kuluttajan näkökulmasta Luennoitsijat: Helena Liewendahl, Svenska […]
Kumppanuusmaatalous-aiheinen webinaari tulossa ke 28.4.2021. Tervetuloa tutustumaan aiheeseen lisää! Aika ke 28.4.2021 klo 18.00 – n. 20.00 Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille Kohderyhmä kaikki asiasta kiinnostuneet, erityisesti […]
Miten ruokaketju suojelee kuluttajaa? Mitä ovat elintarvikkeiden kemialliset vaarat? Miten viranomaiset toimivat takaisinvedoissa? Vastuullinen viestintä on tärkeä osa kriisitilanteita. Tule mukaan kuulemaan lisää takaisinvedoista Elintarvikehygienian […]