• ETS: Ruokapetokset ja niiden hallinta

    Elintarvikepetoksella tarkoitetaan tahallista, lainvastaista tekoa, joka johtaa asiakasta harhaan ja jolla pyritään saamaan ansiotonta taloudellista hyötyä. Elintarvikeketjun rikosten kirjo on petoksia laajempi, kuten markkinointirikokset ja […]

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 10.10.2022 klo 12-14. Alustusaiheina luonnontuotealan yrityksille suunnatun kiertotaloudesta kilpailukykyä -aihetta käsittelevän työpajan esittely (Eeva-Liisa Lilja, Fennopromo Oy), keskustelu […]

  • Ruoan huoltovarmuus: energia, ruokavaliot, innovaatiot -tapahtuma

    Tarvitsemme riittävästi ravitsevaa ja turvallista ruokaa myös kriisien ja erilaisten häiriötilanteiden aikana. Suomen elintarvikeomavaraisuus on korkea, mutta emme kuitenkaan ole erillään globaaleista kehityskuluista. Koronapandemia, Ukrainan […]

  • Eväät reiluun ruokamurrokseen -tapahtuma

    Reilu ruokamurros, eli siirtymä ilmastoviisaaseen ja kaikille reiluun ruokajärjestelmään, onnistuu kaikkien ruokajärjestelmän toimijoiden yhteistyöllä ja jämäkällä julkisella ohjauksella. Tervetuloa joko paikan päälle Helsinkiin tai virtuaalisesti […]

  • Yritysten vastuullisuusteot -webinaarit

    Elintarvikeyrityksillä on mahdollisuus kertoa kaikille kiinnostuneille omista vastuullisuusteoistaan kehitysohjelman järjestämissä tilaisuuksissa. Tilaisuudet eivät sisällä tuote-esittelyä. Voit liittyä tilaisuuksiin tästä Teams-linkistä. Seuraava webinaari on tiistaina 11.10. klo […]

  • SIAL, Pariisi

    Throughout the SIAL, Paris will be a source of inspiration for the entire food community. Discover all the latest trends and innovations, meet the right […]