Lähituotteilla makua lautaselle -tilaisuus, Kuopio
Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tilaisuuteen 23.10.2024. Tilaisuus on avoin kaikille ruoka-alan toimijoille; alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät. Tilaisuudessa […]
Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano
LuomuHäme visiossa 2030 sekä Luomu 2.0 ohjelmassa yksi tulevaisuuden kehittämisen painopisteistä on jalostusasteen lisääminen. Luomukysynnän kasvu on suoraan riippuvainen elintarvikkeiden jalostusasteen nostamisesta ja uusien tuotteiden […]
Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden konseptointi Saksan markkinoille 1
Kahden valmennuskerran kokonaisuudessa saat kattavan käsityksen tuotteistamisen eri vaiheista ja saat työkaluja vakuuttavan konseptin rakentamiseen. Valmennuksissa käsitellään seuraavia teemoja: Mistä tuotteistaminen lähtee liikkeelle, ja mitä […]
Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki
Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]
Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa
Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta. Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 4.11.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Luomupäivät, Seinäjoki
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]
Kalatalouden Innovaatiopäivät
Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä! Ohjelmassa muun muassa: Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja […]
Kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen – Suomeen muuttaneiden kokemuksia, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]