Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen -seminaari Iisalmessa
Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset […]
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen Etelä-Pohjanmaalla
Tilaisuuden järjestäminen on siirtynyt! Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. […]
Maistuva Raahe -tilaisuus
Etsimme lähituotteita Raahen uudelle ruokalistalle - tule ja tarjoa! Raahen koululaiset, mummut ja papat tarvitsevat lähialueen makuja lautaselleen. Tarvitaan siis tuottajia, elintarvikeyrityksiä ja raahelaisia sekä […]
Itämeren alueen julkisten ruokapalveluiden konferenssi Tallinnassa
TallinnaStratKIT-hanke järjestää: Itämeren alueen konferenssi Tallinnassa 12.-13.11.2019 “A Taste of Sustainability – Mobilizing Public Procurement and Catering Services in the Baltic Sea Region” Konferenssi kokoaa […]
Food from Finland: Nordic Organic Food Fair
MalmöFood from Finland järjestää yhteisosaston Malmön Nordic Organic Food Fair -messuilla. Nordic Organic Food Fair -messut on tärkeä Pohjoismaiden luomualan tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda […]
Etelä-Karjalan Hankintatreffit Imatralla
Imatra Purjekatu 2, Imatra, SuomiTervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ensi vuoden maakunnan merkittävimmistä julkisista hankinnoista! Tapahtumassamme kuulet Etelä-Karjalan ensi vuoden merkittävimmistä julkisista hankinnoista – ruokapalveluista ja niiden kuljetuksista – kuten […]
Ruokaviraston tiedepäivä
Ruokavirasto Mustialankatu 3, HelsinkiRuokaviraston kaikille avoimessa tiedepäivässä on mahdollisuus tutustua Ruokaviraston ajankohtaisiin tutkimuksiin liittyen ruoan turvallisuuteen sekä kasvien ja eläinten terveyteen. Lisäksi kuulemme tiedeviestinnästä ja tuttuun tapaan esillä […]
Metsämarjat maailmalle – miten ja millaisina?
Mikkeli, Yliopistokeskus Lönnrotinkatu 5, MikkeliVillit, puhtaat luonnonmarjamme ovat maailmalla arvostettuja ja niillä on kysyntää. Jalostuksen tuoma arvonnousu pitäisi saada jäämään kotimaahan. Millaisia tuotteita maailmalle halutaan ja miten niitä tuotetaan? […]
Hunajan uudet hepenet Jyväskylässä
Jyväskylä, JAMK Piippukatu 2, JyväskyläSuomen mehiläishoitajain liiton More than honey- koulutushanke järjestää hunajan pakkaamiseen liittyvän koulutuksen Hunajan uudet hepenet 16.11.2019 Jyväskylässä. Luentojen aiheena on mm. elintarvikepakkausten uudet materiaalit ja […]
Luomubuumi – lisää luomutuotteita -työpaja Seinäjoella
Seinäjoki, Frami F Kampusranta 11, SeinäjokiTrendi- ja markkinatietoa ja tuotekehitysideoita elintarvikeyrityksille! Kasvava luomukysyntä tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kaikille elintarvikealan toimijoille. Työpajassa kerrotaan millaisia markkina-aukkoja selvityksen perusteella luomulle löytyy kotimaan päivittäistavarakaupasta […]