Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen Etelä-Pohjanmaalla

ma 11. marraskuu @ 13:00 - 16:30

Tilaisuuden järjestäminen on siirtynyt!

Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä?

Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, tekemään uusintaostoksia ja jakamaan kokemuksia somessa. Ruokakokemuksen myötä matkailija tutustuu paikalliseen elämäntapaan, kulttuuriin ja perinteisiin, lähiruokaan ja luonnonantimiin. Ruoan takia valitaan myös matkakohteita. Suomen matkailun kilpailukyvyn takia ruokamatkailua tulee kehittää.

Paikka: Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Frami F, Lasipalatsi 1. krs, Kampusranta 11, Seinäjoki
Aika: Maanantai 11.11.2019 klo 13.00-16.30

Päivän ohjelma
13.00 Hungry for Finland –kansallinen ruokamatkailuhanke Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
13.45 Kahvit ja verkostoitumista
14.00 Ruokamatkailun kehittämishankkeen tuloksia, SeAMK Ruoka-yksikkö ja Into Seinäjoki
14.15 Ruokamatkailutyöpajat (K.H. ja K.A.)
1. Etelä-Pohjanmaan eväät Suomen ruokamatkailun strategiapäivitykseen
2. Ruokamatkailun reitit ja tuotteet Etelä-Pohjanmaalla
Työpajojen purku ja päivän yhteenveto
klo 16.30 Tilaisuuden päätös

Ohjelma pdf:nä

Lisätietoja tilaisuudesta sekä Hungry for Finland –tuotteistamishankkeesta
Kristiina Havas
projektipäällikkö Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistamishanke / Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
0500 688 332 / kristiina.havas@haaga-helia.fi

Ilmoittaudu 5.11.2019 mennessä tämän linkin kautta bit.ly/H4Fetelä-pohjanmaa

Hungry for Finland (H4F) – ruokamatkailun tuotteistamishanke täydentää alueellisia ja paikallisia hankkeita valtakunnallisesti tuoden toimijoiden käyttöön yhtenäisiä työkaluja (tuotesuositukset ja päivitetty strategia) ja sparrausta. Tavoitteena on saada ruokamatkailu alueellisesti näkyvämpään rooliin niin kotimaassa kuin kv-markkinoilla ja tuottaa yhdistelmätuotteita, joissa ruoka on houkutteleva tekijä. Valtakunnallisen ruokamatkailuverkoston toimintaa kehitetään pysyvän toiminnan suuntaan. Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamishanke on käynnistynyt syyskuussa 2018 ja se kestää syyskuuhun 2021. Hankkeen rahoittajana on EU:n maaseuturahasto. Hanketta tehdään tiiviissä yhteistyössä Visit Finlandin (Business Finland Oy) ja alueellisten toimijoiden kanssa.

Lisätietoja: http://www.hungryforfinland.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
ma 11. marraskuu
Aika:
13:00 - 16:30