Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala

Vihannesyrittäjyys, oma jaksaminen ja työhyvinvointi Aika ja paikka: 10.10.2023 klo 12-16 Teams Ilmoittautuminen: https://bit.ly/vihannesyrittäjyys Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit. Tässä infossa […]

Satakunta lautasella

Perinteistä Satakunta lautasella päivää vietetään Otson päivänä 11.10.2023. Lisätietoja myöhemmin.

Ruokahävikki ja eurot, webinaari

Webinaarissa tarkastellaan ruokahävikinhallintaa talouden näkökulmasta Ke 11.10.2023 klo 14-15, Teams Kokemuksia jakamassa: Heini Oksala, erikoissuunnittelija, HUS, Runkopalvelut Anne Hautamäki, ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö, Iin kunta Mika […]

Luomututkimuksen webinaarisarja

Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana leipä

Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]

Artesaaniruoan SM-kilpailut Rovaniemellä

Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]

Ruokien symboliikka taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 5

Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet.  Saat sähköpostiisi […]