KareliaBite-valmennus: Tuotteen matka kansainväliseksi, Joensuu

Valmennukseen voivat osallistua elintarvike- ja luonnontuotealan yritykset sekä muut aiheesta kiinnostuneet! Voit siis osallistua valmennukseen, vaikka tuotteita ei olisi vielä olemassakaan. Saat valmennuksesta olennaista tietoa […]

Lähituotteilla makua lautaselle -tilaisuus, Kuopio

Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tilaisuuteen 23.10.2024. Tilaisuus on avoin kaikille ruoka-alan toimijoille; alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät. Tilaisuudessa […]

Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano

LuomuHäme visiossa 2030 sekä Luomu 2.0 ohjelmassa yksi tulevaisuuden kehittämisen painopisteistä on jalostusasteen lisääminen. Luomukysynnän kasvu on suoraan riippuvainen elintarvikkeiden jalostusasteen nostamisesta ja uusien tuotteiden […]

Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu

Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]

Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki

Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]

Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa

Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta. Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja […]