ETS: Totta vai tarua? Elintarvikkeiden säilyvyys ja siihen liittyvät uskomukset, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Elintarviketurvallisuusjaosto järjestää marraskuussa elintarvikealan ammattilaisille suunnatun webinaarin: Totta vai tarua? Elintarvikkeiden säilyvyys ja siihen liittyvät uskomukset AIKA: Ke 22.11.2023 klo 9:00 – 10:30 (Teams) […]
Pakastekuivaus tuotekokeiluissa, Kainuu
Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]
Tutkimuksesta käytännön sovellutuksiksi, Helsinki
Miten edistää tieteellisen tiedon jalostumista niin elinkeinoelämän kuin julkisen sektorin ratkaisuiksi? Ilmastotutkimusta tehdään parhaillaan laajalla skaalalla. Jotta tutkimus olisi mahdollisimman vaikuttavaa, tulosten tulisi olla hyödynnettävissä […]
Luontokutsut-webinaari, Varsinais-Suomi
Webinaarin vieraina on tällä kertaa kaksi yrittäjää. Heiltä kuulemme mm. miten suomalaiseen ruokaan suhtaudutaan maailmalla ja miten ihmeessä etelänavalla syötiin keskisuomalaista lähiruokaa. Webinaari toteutetaan osana […]
RUOKAVARMA-loppuseminaari: Ruokajärjestelmien haavoittuvuudet
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokajärjestelmän haavoittuvuuksista! Perjantai 24.11.2023 klo 10-13 Merikasarmin ritarisali, Laivastokatu 22, Helsinki Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 20.11. mennessä: https://www.ruokavarma.info/
Lapin ruoka -päätöswebinaari – lähielintarvikehankinnat julkisella sektorilla
Kutsumme koko Suomen kaikki elintarvikealan toimijat mukaan kuulemaan miten lähellä tuotettuja elintarvikkeita voidaan hyödyntää julkisella sektorilla tehokkaimmin hankintaprosessin kautta. Lapissa on kaksi vuotta kierretty julkisen […]
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Suonenjoki
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
Ateria 2023
Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä ammatillisen osaamisen superpäivä. Ateria 28.11. klo 09.00-16.00, Messukeskus Helsinki Ateriassa vierailevat kuntien ruokapalvelujohtajat, ruokapalveluiden hankinnoista […]
Luomukeruualueiden perustaminen ja käyttö, Lappi
Lisää Luomua Lappiin -tiedonvälityshanke järjestää Infopäivän Maaseutuyrittämisen osaamiskeskuksessa Louella 28.11.2023 (Kätkävaarantie 69, 95340 Loue). Ilmoittautumiset sähköpostilla 22.11.2023 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi OHJELMA klo 9:30-10:00 Tervetuloa aamukahveille (hanke tarjoaa) klo […]
Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus, Kuopio ja etänä
Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille, kuten pk-yrittäjille, […]