Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen -seminaari Oulussa
Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset […]
Murula – musiikki, ruoka ja lapset
Murula (musiikki, ruoka ja lapset) saattaa aktiiviset eteläpohjalaiset toimijat musiikin- ja ruokatutkimuksen saralta yhteen lastenkasvatuksen pariin. Tarkoituksena on luoda pohjoismainen hanke, jossa tutkitaan esteettisen kokemuksen […]
Nimisuojasta vetovoimaa Uudenmaan ruokatuotteille
Tule kuulemaan tärkeää asiaa nimisuojasta. Asiantuntijana puhumassa Marjo Särkkä-Tirkkonen, erikoissuunnittelija Helsingin yliopistosta, Ruralia-instituutti. Nimisuoja on EU-tason laatujärjestelmä, jonka avulla voidaan suojata tuotteita vakiintuneen nimen väärinkäytöltä […]
Kauppa 2.0 – Näkymiä kaupan tulevaisuudesta Lappeenrannassa
Onko kivijalkakaupoilla tulevaisuutta kaupungistumisen ja digitalisaation megatrendien puristuksessa? Keskittyvätkö kaupan palvelut kaupunkikeskustoihin ja ostammeko tulevaisuudessa kaiken verkosta? Vai pelastavatko digitaaliset ratkaisut kaupat maaseudulla? Millä keinoin […]
Taival lautaselle Taivalkoskella
Onko sinullakin tavoitteena löytää tuotteellesi reitti matkailijan lautaselle tai polku uusille markkinoille? Hienoa – siinä tapauksessa olemme oikealla asialla! Tule mukaan polkaisemaan käyntiin Vilma -hanke, […]
Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät Kajaanissa
Luonnontuotealan perinteisessä valtakunnallisessa tapahtumassa tarkastellaan tällä kertaa erityisesti raaka-aineiden saatavuuden haasteita ja digitalisaation tarjoamia ratkaisuja, luonnontuotteiden liittymäpintoja hyvinvointiin sekä alan kilpailukykytekijöitä. Retkeilypäivänä tutustumme Kainuun yritystoimintaan. […]
Luomupäivät Jyväskylässä
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään tänä syksynä Jyväskylässä. Tapahtumapaikkana toimii Sokos Hotel Aleksandra rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Tapahtuman teemoja ovat hiiltä sitovat viljelymenetelmät sekä luomusiemen- ja vihannestuotanto. Osallistujat […]
Sivukierto -työpaja Ilmajoen Koskenkorvalla
Elintarvikeprosessien erilleen kerättyjen sivujakeiden hyödyntäminen -hankkeen tavoitteena on kehittää sivujakeiden käsittelyyn yrityskohtaisia toimintamalleja elintarvikeraaka-aineita tuottaville, hyödyntäville ja jatkojalostaville yrityksille sekä vähentää ravinteiden kulkeutumista vesistöihin. Tavoitteena […]
Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen -seminaari Iisalmessa
Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset […]
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen Etelä-Pohjanmaalla
Tilaisuuden järjestäminen on siirtynyt! Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. […]