Uutta kotimaisista kasviproteiineista, Helsinki
Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, HelsinkiEuroopan kasviproteiinituotteiden markkinat ovat kasvussa. Kasvipohjaisten tuotteiden suosiota tukevat osaltaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen sekä ekologisuuteen ja vastuulliseen kuluttamiseen liittyvät vahvat trendit. Ruokavalioiden ympäristövaikutukset kiinnostavat […]
Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Pieksämäellä
Ravintola Hilpeä Hospodar Savontie 9, PieksämäkiMiten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]
TäsmäViljely -foorumi Salossa
Astrum-Keskus Salorankatu 5-7, SaloTäsmäviljelyteknologiasta voi hyötyä koko kotimainen elintarvikeala. Seminaari tarjoaa tietoa ja uusia avauksia esimerkiksi resurssitehokkaaseen viljelyyn, hiilen sidontaan, turvalliseen ruokaan ja kyberturvallisuuteen. Foorumi on samalla myös […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Hämeenlinnassa
Vanajan Parvi Vanajantie 10, HämeenlinnaKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Mikkelissä
Bistro Holvi Savilahdenkatu 11, MikkeliMiten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]
Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari Helsingissä
Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, HelsinkiMore than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]
Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, Helsinki
Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, HelsinkiMore than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]
Gastro 2020 Helsingissä
Helsingin Messukeskus , SuomiMerkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan […]
Uskalla hinnoitella oikein! Våga ta betalt! 11.3. Paraisissa
Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, ParainenMiten hinnoitella tuotteet ja palvelut oikein ja helpoiten saada asiakkailta rahat tilille? Yhä useampi asiakas maksaa pankkikortilla tai mobiililla mutta myös käteistä pyörii vielä kassoissa. […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Kokemäellä
Kokemäen Seuratalo Seuratalonrinne 7, KokemäkiKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]