LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 1

Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]

Mitä tarttis tehdä Lapin alueella? -ruokamatkailustrategiatyöpaja

Tervetuloa kertomaan, miten Lapin alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland päivittää yhteistyössä alueellisten ryhmien kanssa kansallisen ruokamatkailustrategian ja samalla viedään eteenpäin alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Lapissa ja […]

Marrasmarkkinat Joensuussa

Perinteisiä Marrasmarkkinoita vietetään Joensuun torilla 10.-11.11.2023. Markkinat ovat avoinna perjantaina 10.11. klo 7-18 ja lauantaina 11.11. klo 7-16. Tervetuloa markkinatunnelmaan! Tutustu asiaan tarkemmin verkkosivuilla!

Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Kausala

Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta ruoka-artesaani Margot Wikströmin kanssa. Ohjelmassa tietoa artesaanikäsitteestä ja teoriaa […]

Flavoria Innovation Festival -kick off, Turku

Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja kestävästä johtajuudesta. Päivämäärä: 13.11.2023 Aika: klo 11.00–12.30 […]

Kouluruokaohjelma -webinaari

Tervetuloa webinaariin, jossa käsitellään kouluruokailuun liittyviä aiheita. Ohjelmassa kuullaan erityisasiantuntijoita ja eri organisaatioiden edustajia, jotka jakavat kokemuksiaan ja tietoaan aiheesta. Aiheina ovat muun muassa kouluruokailun […]

Rohkeutta ruokainnovaatioihin, Etelä-Savo

Kutsumme Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjät ja ruoantuotannon parissa toimivat sekä alan asiantuntijat mukaan maksuttomaan Rohkeutta Ruokainnovaatioihin -tapahtumaan 14.11.2023 klo 14-17 Esedulle, Otavankatu 4, Mikkeli. Tapahtuma kokoaa yhteen […]

Riistalihan jatkojalostus -koulutus Raisiossa

Tunnistatko paistit ja hallitset veitsen käsittelyn? Haluaisitko oppia paloittelemaan lihan oikeaoppisesti ja valmistamaan siitä makkaroita ja nakkeja? Tule mukaan keittiömestari ja Riistamies Tuomas Hyrskyn oppiin […]