Vastuullisempaa kattausta, Helsinki

Ovatko vastuullisuus ja ravitsemisala lähellä sydäntäsi? Jos ovat, niin tule ehdottomasti kuulemaan mitä meillä on näistä teemoista kerrottavana! Vastuullisempaa kattausta -tapahtuma 21.8.2023 Helsingissä klo 14:30-18:15 […]

Erikoiskasveista uusia liiketoimintamahdollisuuksia, Halsua

Tilaisuudessa esitellään Uusia mahdollisuuksia kasvipohjaisten raaka-aineiden jatkojalostamiselle ja viennille Keski-Pohjanmaalla -hankkeen (Erikoiskasvit) tuloksia, Makuaarteet -hankkeen ja N63Herbs -hankkeen tavoitteita ja toimenpiteitä. Aika: 22.8.2023 klo 09:15 […]

Ruoka ja Teknologia – NYT!, Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu kutsuu ruoka-alan yrityksiä ajankohtaisen tiedon ja teknologian äärelle. Haluamme auttaa yrityksiä menestymään NYT eikä vasta tulevaisuudessa! Tarjolla hyviä puheenvuoroja (Atria, Foodwest, Robert Nemlander) […]

Webinaari FSSC 22000 -standardin version 6 uusista vaatimuksista

HACCP-tiimin vetäjä tai jäsen, laatupäällikkö tai laatuvastaava. Ilmoittaudu FSSC 22000 -standardin uuden 6-version muutoksia koskevaan webinaariin. Foodwest Oy järjestää keskiviikkona 23.8.2023 kello 12:30-14:30 (Teams) webinaarin, jossa […]

Maalaismarkkinat Joensuussa

Tervetuloa viettämään Suomalaisen luonnon päivää unohtumattomalla tavalla! Järjestämme Joensuun torilla lauantaina 26. elokuuta Maalaismarkkinat, jotka tarjoavat herkullisen yhdistelmän paikallisia makuja ja käsityötaitoa. Tapahtuma on avoinna […]

Luonnon päivä luomutiloilla

Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille lauantaina 26.8.2023. Tuolloin on mahdollista kertoa yleisölle omasta tilasta ja luomutuotannosta sekä myydä tilan tuotteita. Tutustu tarkemmin: https://luomu.fi/luonnonpaiva

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 28.8.2023 klo 9.30 - 11.30. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi