Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?, online

Mitä elintarviketuotannon murros tarkoittaa Suomelle ja miten muutokseen voidaan varautua? Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta […]

Avoin data ruokajärjestelmässä, Salo ja etäyhteys

Tapahtuman tavoitteena on tutustua avoimen datan merkitykseen ja mahdollisuuksiin ruokajärjestelmän muutoksen myllerryksessä. Mitä hyötyjä datan tehokkaammalla käytöllä voidaan saavuttaa? Tapahtuman avulla voit löytää omaan verkostoosi […]

Luomutetaan ruokapalvelut-infot: Ennustepankki

Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää kaikille avoimia infoja. Ennustepankki-info 7.6.2022 klo 13 - 14 infossa kerrotaan Ennustepankin toiminnasta ja hyödyntämisestä mm. luomutuotteiden saatavuuden parantamiseksi. Asiantuntijana […]

Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa

Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]

Uutta käyttöä valkuaiskasveille, webinaari ja työpaja

Tilaisuuden tavoitteena on esitellä uusia tapoja hyödyntää palkokasveja, sekä rakentaa kaikille toimijoille kestävä ja kannattava elintarvikkeiden arvoketju pellolta kuluttajalle asti. Aika: Perjantaina 10.6.2022 klo 9.00-11.15 […]

Willejä Makuja -päivä Sotkamossa

Willejä Makuja -päivässä työpajoja, Williä & Herkullista - makumaailma ja Pop Up myyntitori. Tervetuloa! Vuokatti Safaris, Kipinäntie 16, Sotkamo 10.06.2022 10:30 - 17:00 Tutustu tarkemmin […]