Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa

Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00 - 14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme jonkun vaikuttavan henkilön, joka kertoo mikä […]

Pikkuusen paree – asiakaslähtöisyydestä etuja, Etelä-Pohjanmaa

Askel eli Asiakaslähtöisyyden kehittäminen lyhyissä jakeluketjuissa -hanke järjestää neljä työpajaa, joissa opit yksilöimään ja tarinallistamaan tuotteesi, ottamaan edustavia valokuvia ja tekemään puoleensa vetäviä mainoksia Työpajoissa […]

Tullaan tutuiksi – ruokasektorin sidosryhmätapaaminen, Häme

Tilaisuuden tarkoituksena on tuoda Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin toimijoita yhteen ja samalla luoda paikkaa avoimelle innovoinnille ja monialaisille näkökulmille. Tilaisuuden teemana on työmme yritysten menestyksen […]

Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpaja, etäyhteys

Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarja on edennyt 3. tilaisuuteen asti. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden muutosjohtamisesta. FoodRobo-hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan automaatioratkaisuja ruuanjakeluketjuihin sekä selvitetään joukkoruokailun […]

Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 4

Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]

Vastuullinen ravintolatoiminta, webinaari

Haluatko oppia lisää ravintolatoiminnan vastuullisuudesta? Kerromme 11.5. klo 15-16 webinaarissa, miten voit konkreettisesti ottaa huomioon vastuullisuuden eri osa-alueita yrityksesi jokapäiväisessä toiminnassa. Ilmoittautumalla saan linkin. Tilaisuuden […]

Yrttipoimijakoulutus etänä

Etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. 11.05.2022 klo 17.30 - 19.30, Teams Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrttien […]

Hiilestä kiinni -aamukahviwebinaari – Pelloilta uusia biotuotteita

Kasvinviljely ja kasvinjalostus ovat avainasemassa niin ilmastonmuutoksen hillinnässä kuin siihen sopeutumisessakin. Uudet disruptiiviset tekniikat, kuten vertikaaliviljely, voivat tulevaisuudessa vähentää ruuantuotannon kasvihuonekaasupäästöjä ja vapauttaa ruuantuotantoon käytettävää […]

Lisää lähi- ja luomuruokaa DPS-hankintajärjestelmällä, webinaari

Tervetuloa kuulemaan miten dynaaminen hankintajärjestelmä mahdollistaa pientuottajilta ja pk-yrityksiltä tehtävät elintarvikehankinnat. Kuulemme DPS-järjestelmää käyttäneiden ruokapalveluiden ja hankintayksiköiden käytännön kokemuksista. Tilaisuudessa kartoitetaan myös toimijoiden kiinnostusta osallistua […]