Etelä-Korean markkinamahdollisuudet suomalaisille kuluttajatuotteille (FFF)
Business Finlandin Experience Commerce -ohjelma järjestää 25. elokuuta klo 9 - 10 webinaarin koskien Etelä-Korean markkinoita ja sen tarjoamia markkinamahdollisuuksia suomalaisille kuluttajatuotteille. Etelä-Korea on maailman […]
Food technology & Circular Economy
Food technology is certainly one of the noteworthy forces reshaping the industry. From online grocery shopping to meat and dairy alternatives and to product traceability, the […]
Monenlaista muikusta -tapahtuma Mikkelissä
Maistuvaa muikusta. Uusia ruokatuotteita ammattikeittiöille -hanke järjestää syksyllä 2021 Monenlaista muikusta -tapahtumat Mikkelissä ja Savonlinnassa. Päiväys ja aika 26/08/2021 13:00 - 18:00 Monenlaista muikusta Mikkeli […]
Etiketteringskurs för små producenter – Pientuottajan tuote-etiketit kuntoon
Rätt med etikett - Etiketti kuntoon Resurscentret HALD och Yrkeshögskolan Novia ordnar tillsammans en kortkurs i etikettering för små producenter som förädlar livsmedel. På kursen […]
Aitojen Makujen Yö
Neljättä kertaa järjestettävä Aitojen Makujen Yö 27.8.2021 tarjoaa herkullisten makujen lisäksi erilaista ohjelmaa ja aktiviteetteja eri puolilla maakuntaa. Tapahtuman tarkoituksena on kehittää ja tehdä näkyväksi […]
Luonnon päivä luomutiloilla
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille Suomen luonnon päivänä 28.8. Lista niistä luomutiloista, joille kuluttajat ovat – koronatilanne huomioiden – tervetulleita tutustumaan tai tekemään ostoksia julkaistaan viimeistään […]
Food Tech Platform Finland kestävän ruokajärjestelmän jäljillä -webinaari
Food Tech Platform Finland -hankkeen tavoitteena oli kehittää kestävä ruokajärjestelmä 2.0 yhdistämällä tutkimus, teknologia ja liiketoiminnan osaajat. Kaksivuotinen hanke on tulossa päätökseensä, ja tiistaina 31.8.2021 […]
Fermentointi -työpaja Raisiossa, Varsinais-Suomi
Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi. Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija […]
Infowebinaari Lähiruokapäivän järjestäjille
MTK Varsinais-Suomen ja KulTa-hankkeen järjestämän webinaarin tavoitteena on antaa uutta tietoa ja ideoita Lähiruokapäivän järjestämiseen mm. asiakaspalveluun, myyntipisteen houkuttelevuuteen ja suoramyynnin markkinointiosaamiseen liittyen sekä kerrata […]
Lähiruokapäivä Pohjois-Pohjanmaalla
Lauantaina 4. syyskuuta vietetään kolmatta kertaa suomalaisen ruoan päivää. Haastammekin Pohjois-Pohjanmaalla tarjoamaan kouluissa ja kunnan ruokapalvelupisteissä kotimaisista ja pohjoispohjalaisista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa perjantaina 3.9.2021. Mukana […]