Mitä tarttis? -webinaari: Miten saada asiakkaat verkosta ravintolaan?
Ruokamatkailun webinaarisarja – joka kuun toinen tiistai klo 9–10.30! Miten saada asiakkaat verkosta ravintolaan? | Alexander Silén Aika: tiistaina 14.5.2024 klo 9–10.30 Mistä on kyse? […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana mausteet
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Luksusjahtialan monipuoliset vientimahdollisuudet, Joensuu
Luksusjahtiala tarjoaa ainutlaatuisia kansainvälistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksille. Se on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista, kattaen laajan kirjon toimialoja elintarvikkeista, suunnittelusta ja rakentamisesta huoltoon, logistiikkaan ja […]
Satakunnan Biolaakso: Yhteinen tekijä -seminaari
Tervetuloa Satakunnan Biolaakson Yhteinen tekijä -seminaariin, jossa Satakunnan elintarvikealan osaajat kokoontuvat yhdessä inspiroitumaan, kuulemaan loputtomista alan mahdollisuuksista ja verkostoitumaan potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi kuullaan useita […]
Elintarvikealan verkostot ja kansainvälinen rahoitus, Rovaniemi ja etäyhteys
ClimateFood- ja Eväitä elämään – luonnollisesti Lapista -hankkeet järjestävät 21.5. klo 9 - 15 yhteistilaisuuden. Aamupäivän kansainvälisen rahoituksen info tarjoaa työkaluja erityisesti elintarvike- ja luonnontuotealan […]
SUVI ry. infotilaisuus, Teams
Vastaperustettu Suomen elintarvikevientiyhdistys ry esittäytyy: MIKÄ SUVI ry - MIKSI, KENELLE, KUINKA? Tervetuloa SUVI-info 22.5.2024 klo 9 – 10 Teamsiin. Saat kuulla esittelyn, mitä yhdistys […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]
Kauhajoen ruokamessuseminaari
Vuoden 2024 ruokamessuseminaari Luonnontuotteista liiketoimintaa järjestetään Hämes-Havusessa (Koskenkyläntie 312, 61800 Kauhajoki) torstaina 23.5.2024 klo 9.00-11.45 + lounas. Aiheena mm. luonnontuotteiden hyödyntäminen elintarvikealalla, GeoFood luonnontuotteiden alueellinen brändääminen, luonnon […]
KareliaBite: Näkyväksi netissä – Verkkonäkyvyyden valmennus kansainvälistyville yrityksille, Joensuu
GoGlobal – KareliaBite 3: Online Visibility – Coaching on Online Visibility for internationalizing companies Thursday, May 23, 2024, from 12:00 PM to 4:00 PM Location: […]
Feast Sunday and MICHELIN ceremony grandstand, Helsinki
Feast Sunday is a two-day celebration for foodies and gourmands, during which many popular restaurants will be exceptionally open on Sunday 26 May and Monday […]