FOOD – Ratkaisuja ruokakehitykseen, Lahti

LAB-ammattikorkeakoulun teknologiayksikkö järjestää keväällä 2024 kolmen yritystilaisuuden sarjan Materiaalien mahdollisuudet - tehoa testaukseen ja tuotekehitykseen. Tilaisuudet järjestetään Lahden kampuksella (Mukkulankatu 19). Tule kuulemaan yksikön ajankohtaisimmat […]

Osaamisverkostot ja alustat tutuiksi Hiilestä kiinni -webinaari

Osaamisella on avainrooli maatalous- ja metsäalan ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.Tärkeiksi kehittämiskohteiksi on tunnistettu muun muassa opetusmetsien ja -tilojen nostaminen kestävyysosaamisen kokeilualustoiksi, panostukset tilojen talousosaamiseen sekä ajantasaisten oppimateriaalien […]

Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja, Hämeenlinna

Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava. Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. […]

Iskussa maailmalle: markkinoinnin ja myynnin koulutuspolku

Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Aava & Bangin järjestämä koulutuskokonaisuus: Kaipaatko potkua markkinointiin ja muskeleita myyntiin? Haaveiletko […]

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic, Helsingin Messukeskus

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Helsingin Messukeskuksessa 13.–14.3.2024. Tapahtumakokonaisuudessa ovat mukana alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Mukana tapahtumakokonaisuudessa on myös graafisen alan […]

Gastro 2024

Horeca-alan vaikuttavin tapahtuma Gastro Helsinki 13.-15.3.2024, Messukeskus Helsinki Merkittäviä makuja, oivalluksia ja uuden löytämisen iloa ammattilaisille tarjoaa Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset […]

Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille, osa 1

Ovatko käyttämäni pakkausmateriaalit varmasti turvallisia? Kuinka huolehdin jätehuollosta ympäristövastuullisesti? Mitä väitteitä voin esittää elintarvikkeesta? Maaliskuussa järjestämämme webinaarisarjan elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille. Voit ilmoittautua mukaan yhteen […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 18.3.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi