• Minä & tiede -etäluento: Paikallista ruokaa!

    Tervetuloa Minä & tiede -etäluennolle torstaina 8. lokakuuta klo 17-18. Markkinoinnin yliopistotutkija Hanna Leipämaa-Leskinen kertoo aiheesta Paikallista ruokaa! Millaista on pohjalainen ruoka ja miten se […]

  • Papuja pallon parhaaksi webinaarisarja syksyllä

    Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […]

  • Lähiruokapäivä kunnissa

    Lähiruokapäivä on kuntien kanssa yhdessä suunniteltu päivä, jolloin tarkoituksena on tarjota kouluissa, päiväkodeissa ja vanhustenhuollossa paikallisista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa. Tänä vuonna päivää vietetään 14.10.2020. Lähiruokapäivää […]

  • Artesaaniruuan SM-kilpailu Raisiossa

    Raisio

    Vuoden 2020 Artesaaniruoka SM -kilpailu järjestetään Raisiossa 14.–16.10.2020. Lisätietoja www.artesaaniruoka2020.fi

  • Kuinka korona vaikuttaa luonnonvara-alaan? -webinaari

    Koronapandemian vaikutukset näkyvät globaalisti vielä pitkään. Minkälaisia vaikutuksia kohdistuu maa-, elintarvike- ja kalatalouteen, metsäsektorille sekä luontoon perustuvaan matkailu- ja palvelutoimintaan 2020-luvulla? Tässä webinaarissa esittelemme yli […]

  • Verkkovalmennus: Saunaelämyksen tuotteistaminen

    Tuotteiden ja palveluiden liittäminen osaksi suomalaista saunaelämystä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia (ja on helpompaa kuin luulitkaan)! Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja moniaistinen hyvinvointikokemus, jolle on kysyntää […]

  • Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä

    Business Lab Karjalankatu 2 A, Helsinki

    Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin!   Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin […]