Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 5
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • lokakuu 2020
  • ma 5
    5.10.2020 @ 12:00 - 14:00

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 5.10. klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • ti 6
    6.10.2020 @ 08:30 - 12:00

    Keski-Suomen matkailu & ruoka – ruokamatkailu – osallistu ja vaikuta -työpaja

    Keski-Suomen ruokaan ja matkailuun keskittyvä – maakunnallinen webinaarityöpaja Keski-Suomen matkailu – ruoka – ruokamatkailu – osallistu ja vaikuta järjestetään tiistaina 6.10.2020 klo 8.30-12.00. Tapahtuma toteutetaan […]

  • ti 6
    6.10.2020 @ 09:00 - 11:45

    Boosting Export with Packaging – Webinar 5: Agile online testing

    Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]

  • ti 6
    6.10.2020 @ 17:00 - 18:15

    Tarkastamattoman riistanlihan myyminen kuluttajille ja vähittäismyyntiin -webinaari

    Webinaarissa tarkastellaan asiaa elintarvikelainsäädännön näkökulmasta. Webinaari järjestetään 06.10.2020 klo 17.00-18.15. Tilaisuus kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu viimeistään 01.10.2020 osoitteeseen: gunnel.englund@novia.fi

  • ke 7
    7.10.2020 @ 09:00 - 11:00

    Ilmastotyö kotimaisen ruokajärjestelmän menestystekijänä -webinaari

    Ruokaketjun toimijoiden ilmasto- ja vähähiilitiekartat ovat valmistuneet. Tiekarttojen lisäksi hallitusohjelman mukaisesti valmistellaan ilmastoruokaohjelmaa ja maankäyttösektorin ilmastotoimenpidekokonaisuutta. Nämä yhdessä luovat reilua polkua kestävään ruokajärjestelmään. Tule mukaan […]

  • ke 7
    7.10.2020 @ 09:00 - 17:00

    ECOWASTE 4 FOOD Final Conference, online

    Ecowaste4Food -hanke on pyrkinyt kolmen vuoden aikana etsimää keinoja pienentää ruokahävikkiä partnerialueillaan Ranskassa, Puolassa, Espanjassa, Kreikassa, Italiassa - ja Etelä-Pohjanmaalla. Resurssit työhön on tarjonnut Interreg […]

  • ke 7
    7.10.2020 @ 10:00 - 12:00

    Business must go on! Exporting to distant markets and product development trends today, webinar

    The 2nd NovelBaltic webinar will be organized  on Oct 7th at 10 am Finnish time. The program and registration (will also be in English- now […]

  • ke 7
    7.10.2020 @ 14:00 - 16:00

    Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen, etäyhteydellä

    Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaation toteuttama Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 7.10. klo 14-16 Teamsin välityksellä. Tule mukaan vaihtamaan kokemuksia, keskustelemaan teemaan liittyvistä ajatuksista ja tulevista […]

  • to 8
    8.10.2020 @ 09:30 - 12:00

    Roskasta Gourmeeksi, nettiseminaari

    Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista? Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan miten uudella menetelmällä kehitettiin tulevaisuuden ruokaa alihyödynnetyistä, ”vaikeista” raaka-aineista. FoodiEX -menetelmä […]

  • to 8
    8.10.2020 @ 12:00 - 17:00

    Ready, Set, Go! – vientimahdollisuuksien sparrauspäivä kansainvälistymistä harkitseville uusmaalaisille yrityksille

    Laurea-ammattikorkeakoulu Vanha maantie 9, Espoo

    Ready, Set, Go! -vientimahdollisuuksien sparrauspäivä järjestetään webinaarina to 8.10.2020 klo 12 – 17. Tilaisuus siirrettiin keväältä syksyyn Covid-19 -pandemian vuoksi ja toteutetaan nyt entistäkin ajankohtaisempana!  […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään