Kauhajoen Ruokamessut
Kauhajoen Ruokamessut – Luonto lautasella järjestetään 30.8.-1.9.2024! Vuosittain Hämes-Havusen idyllisessä pohjalaismiljöössä järjestettävillä messuilla pääsee taas maistelemaan makujen laajaa kirjoa, keräämään itselle uusia vinkkejä omaan kokkaukseen […]
Luonnon päivä luomutiloilla
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille lauantaina 31.8.2024. Tuolloin on mahdollista kertoa yleisölle omasta tilasta ja luomutuotannosta sekä myydä tilan tuotteita. Nostamme tapahtumaan osallistuvia tiloja esille tapahtumasivuilla […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Ruokayrittäjyys REKOssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä
Syyskuun tutkimustiistaissa 3.9.2024 klo 9-10 Nina Grönqvist Helsingin yliopistosta esittelee maisterintutkielmaansa liittyviä tuloksia otsikolla ”Ruokayrittäjyys REKOssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä”. Nina Grönqvist on tutkinut […]
Tuotteistamisen tuki -kiertue Joensuussa
Kaikille avoin Tuotteistamisen tuki -tapahtuma kiertää tapaamassa elintarvike- ja käsityö/designalan yrittäjiä kolmessa maakunnassa 3.-5.9.2024 Tuo ruokalahjatuotteesi arvioitavaksi ja hae asiantuntijoiden vinkit tuotekehitykseen! Tuotteistamisen tuki -tapahtumassa […]
Suomalaisen ruoan päivä
Suomalaisen ruoan päivä 4.9. nostaa oman maan ruoan hetkeksi arjen yläpuolelle. Viime vuosien kokemukset ovat osoittaneet, että itsestäänselvyytenä pitämämme maukas, ravitseva, puhdas ja riittävä ruoka […]
Tiede ja teknologia -ratkaisuja kestävään ruoan tuotantoon Suomessa
Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. Elintarviketieteiden Seura järjestää yhdessä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa kaikille avoimen webinaarin. Webinaarissa käsitellään kestävän ruokatuotannon tekoja tieteellisestä näkökulmasta ja sitä millaisia haasteita […]
Lähiruokatapahtuma Savonlinnan torilla
Tapahtumassa 4.9.2024 on myös lähiruokatori paikallisille tuottajille, jatkojalostajille ja ruokapalveluyrityksille. Kysy lisää ja varaa paikkasi niina.lallukka@savonlinna.fi
Tuotteistamisen tuki -kiertue Lappeenrannassa
Kaikille avoin Tuotteistamisen tuki -tapahtuma kiertää tapaamassa elintarvike- ja käsityö/designalan yrittäjiä kolmessa maakunnassa 3.-5.9.2024 Tuo ruokalahjatuotteesi arvioitavaksi ja hae asiantuntijoiden vinkit tuotekehitykseen! Tuotteistamisen tuki -tapahtumassa […]
Herkkujen Häme Hämeenlinnan torilla
Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Herkkujen Häme -tapahtuma saa jatkoa tänä vuonna, suomalaisen ruoan päivänä, 4.9. Paikalla on hämäläisiä aitojen makujen alkutuottajia ja ruoka-alan ammattilaisia […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi aiheena tomaatti, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]