Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Pieksämäellä

Ravintola Hilpeä Hospodar Savontie 9, Pieksämäki

Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]

TäsmäViljely -foorumi Salossa

Astrum-Keskus Salorankatu 5-7, Salo

​Täsmäviljelyteknologiasta voi hyötyä koko kotimainen elintarvikeala. Seminaari tarjoaa tietoa ja uusia avauksia esimerkiksi resurssitehokkaaseen viljelyyn, hiilen sidontaan, turvalliseen ruokaan ja kyberturvallisuuteen. Foorumi on samalla myös […]

Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Hämeenlinnassa

Vanajan Parvi Vanajantie 10, Hämeenlinna

Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Mikkelissä

Bistro Holvi Savilahdenkatu 11, Mikkeli

Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]

Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari Helsingissä

Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, Helsinki

More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]

Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, Helsinki

Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, Helsinki

More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]

Gastro 2020 Helsingissä

Helsingin Messukeskus , Suomi

Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan […]

Uskalla hinnoitella oikein! Våga ta betalt! 11.3. Paraisissa

Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, Parainen

Miten hinnoitella tuotteet ja palvelut oikein ja helpoiten saada asiakkailta rahat tilille? Yhä useampi asiakas maksaa pankkikortilla tai mobiililla mutta myös käteistä pyörii vielä kassoissa. […]

Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Kokemäellä

Kokemäen Seuratalo Seuratalonrinne 7, Kokemäki

Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

Huomisen reilu ruoka, Helsinki

Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, Helsinki

Nyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta. Kaikille avoin keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodin Maijansalissa Maanantaina 16.3.2020 klo 14.00–16.00 Järjestäjänä Aktivistimummot yhdessä Just food - Reilu ruokamurros -hankkeen […]