Luonnontuotepäivät Oulussa
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa 13.-14.11.2024. Päivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat Seminaarissa tarkastellaan mm. luonnontuotteiden tuomaa sisältöä ja mahdollisuuksia […]
Kestävyys & tuotekehitys -webinaari
Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla? Tapahtumassa käsitellään kestävän kehityksen periaatteita ja käytännön toimia. Puhumme kestävästä raaka-aineiden valinnasta sekä hankinnasta ja toimitusketjun läpinäkyvyydestä ympäristövaikutusten huomioimiseksi […]
Käytännön esimerkit ja tuotekehitys ruokahävikin vähentämisessä ja kiertotalouden edistämisessä -webinaari
Webinaarissa tutustumme käytännön esimerkkeihin ruokahävikkiä vähentävistä toimista hotellikonseptissa sekä tuotekehityksestä edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta. Puhujina Scandic Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, sekä E.Ahlström Oy Petri […]
SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja
Tervetuloa SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen Ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, […]
Vientiyritysten yhteinen tapaaminen Jyväskylässä
Kansainvälisille markkinoille tähtäävät kasvuyritykset - tervetuloa Jyväskylään 14.11.! Sanoista tekoihin, kootaan voimamme, yhdistetään osaamisemme ja tehdään Suomen ruokaviennin kasvusta totta. Pääsemme yhdessä suunnittelemaan tulevia vienninedistämisen […]
Etäkahvit: Uusi pakkausjäteasetus, Varsinais-Suomi
Tervetuloa etäkahveille torstaina 14.11.2024 klo 13.00-13.25! Ympäristöneuvos Tarja-Riitta Blauberg Ympäristöministeriöstä tulee kertomaan uudesta pakkausjäteasetuksesta. Etäkahveilla saat kuulla pakkausjäteasetuksen sisällöstä, voimaantulosta ja sen vaikutuksista elintarvikeyrityksiin sekä […]
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään, Lahti ja etänä
Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen. Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle […]
Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla -koulutus, Etelä-Savo
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla -koulutukseen! Koulutus on maksuton ja verkossa. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Matkailu- ja ravitsemusalan vastuullisuus […]
Jäätelöpäivä yrityksille, Häme
Järjestämme jäätelö- ja tuotekehitystyöpajan maanantaina 18.11.2024 klo 8.30-16 Sairiossa, Hämeenlinnassa. Työpaja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tehdään laktoositonta kermajäätelöä ja yhdistetään siihen erilaisia elintarvikealan sivuvirtoja, […]
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa, Saksa
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa 19.-21.11.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.