SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja
to 14. marraskuun @ 09:00 - 11:30
Tervetuloa SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen Ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, paikkana Frami F-talon Lasipalatsi 1. kerroksessa osoitteessa Kampusranta 11, Seinäjoki. Tilaisuus on maksuton.
Tapahtumassa kuulet SeAMK Food Labs ekosysteemin tarjoamista palvelutarjontamahdollisuuksista ja pääset tutustumaan laboratorioympäristöihimme sekä näkemään tuotteen valmistusta ekstruuderilla. Ohjelman aikana esittelemme esimerkkien avulla erilaisia palvelutarjontatapauksia mm. tuotepilotointikokeiden tulosten muodossa. Työpajaosuudessa pääset arvioimaan ekstruuderilla valmistettuja tuotenäytteitä, -konsepteja sekä ideoimaan uusia tuotteita erilaisista raaka-aineista. Tapahtumaa suositellaan erityisesti ruoka-alan toimijoille, joita kiinnostavat yhteistyömahdollisuudet SeAMK Food Labs -ympäristössä.
Tapahtuman ohjelma ja aikataulu:
- 8.45 alkaen aamukahvit
- 9.00 SeAMK Food Labs -palvelukonseptin esittely
- 9.30 SeAMK Food Labs -tilojen esittely sekä tutustuminen ekstruusioteknologiaan
- 10.30 Työpajaosuus yhteiskehittämisestä sekä tilaisuuden yhteenveto
- n. 11.30 Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä omakustanteinen yhteislounas.
Tapahtuman ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 7.11.2024.
Lisätietoa SeAMK Food Labs -palvelusivustosta täällä!
Tilaisuus järjestetään osana Euroopan Unionin osarahoittamaa Future Frami Food Lab -hanketta. Hankkeen tavoitteena on tehdä Etelä-Pohjanmaa kansallisesti johtavaksi ja kansainvälisesti tunnustetuksi osaamiskeskittymäksi elintarviketeknologiassa.
Lisätietoa hankkeesta verkkosivuilta: https://projektit.seamk.fi/f3l