Maksuton digi-info: Tehoa suoramyyntiin – hyödynnä digiä
Kaipaatko tehoa suoramyyntiin? Tule kuulemaan, miten voit tuottajana tai jatkojalostajana hyödyntää digitaalisuutta suoramyynnissä. Työkalu yhdistää sinut suoraan asiakkaisiin ilman välikäsiä ja tekee myyntiprosessista sujuvan! Graani […]
Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki
Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]
Tuohta tarinoista -tournee, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala
Näinkin sen voi tehdä! Tuohta tarinoista -hanke tarjoaa opinto- ja verkostoitumismatkan mikkeliläisten yritysten tarinankerrontaan eteläsavolaisille ja pohjoiskarjalalaisille ruoka- ja matkailualan yrittäjille. Tule mukaan inspiroitumaan! 31.10.2024 […]
Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa
Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta. Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja […]
Hämeen ruoka-alan hanketoimijoiden yhteistyön jatkot – miten eteenpäin, Lahti
Hämeen ruoka-alan hanketoimijat tapaavat seuraavan kerran torstaina 31.10.2024 klo 13–16 Malskilla, Lahdessa. Tapaamisen tavoitteena on pohtia, miten yhteistyötä jatketaan vuodenvaihteen jälkeen. Lisäksi luvassa on kurkistuksia […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 4.11.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Luomupäivät, Seinäjoki
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]
ETS: Riskienhallinta elintarvikealalla ja NIS2-direktiivi – Onko tämä minulle?, Teams
NIS2-direktiivin myötä elintarvikeala on nyt osa kyberturvallisuuslain soveltamisalaa. Tämä tarkoittaa, että perinteinen riskienhallinta on laajennettava kattamaan myös kaikki kyberturvallisuuden uhat. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa? […]
Kalatalouden Innovaatiopäivät
Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä! Ohjelmassa muun muassa: Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit, etänä: Ideasta tuotteeksi – Case Hunajahetki
Yrittäjä ja mehiläistarhaaja Jemina Valli Hunaja Hetkestä on käynyt läpi mielenkiintoisen tuotekehitysprojektin, jossa mehiläistuote on muuttunut ideasta myyntikuntoiseksi tuotteeksi. Mitä kaikkea polulle on mahtunut? Onnistumisia, […]