StratKIT+ webinaari: Kestävämpiä julkisia ruokapalveluja – Tahtoa ja tekoja
Oletko kiinnostunut julkisten ruokapalveluiden vastuullisuuden kehittämisestä? Ovatko Unicafe-ravintolat ja heidän palkitut vastuullisuustoimensa sinulle tuttuja? Tervetuloa mukaan webinaariimme maanantaina 25.3.2024 klo 13:00 - 14:30! Tapahtumassa kuulet StratKIT+ […]
WiseFood-hankkeen aamukahvitilaisuus: kiertotalous, Turku
Tervetuloa WiseFood-hankkeen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana maaliskuussa on kiertotalous. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille. Aamukahvitilaisuuden teemana on kiertotalous, ja kuulemme eri […]
PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus
Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa kevään maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa tiistaina 26.3. klo 9.00. Ennusteessa tarkastellaan maatalouden ja elintarviketeollisuuden näkymiä tämän ja ensi vuoden aikana […]
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalu Graanista tuottajille, etäyhteys
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta erityisesti suoramyyjien ja REKO-tuottajien arkea helpottamaan Tiistai, 26. maaliskuuta · 10:00 - 11:30 Google Meet: https://meet.google.com/koc-hdhp-ffw Graanin kehittäjä Maarit Rockenfeller kertoo, […]
Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille, osa 3
Maaliskuussa järjestämämme webinaarisarjan elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille. Voit ilmoittautua mukaan yhteen tilaisuuteen tai kaikkiin kolmeen. Webinaarien asiantuntijana toimii yritysasiantuntija Päivi Matilainen. Ke 13.3.2024 klo 14–17 Elintarvikekontaktimateriaalit, […]
Erityisruokavaliot ja vegaaniruoat -ruokatyöpaja, Hämeenlinna
Erityisruokavaliot ovat yhä yleisempiä ja erityistuotteiden markkinat voimakkaassa kasvussa. Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista? Tule mukaan käytännön työpajaan, jossa valmistamme iltapäivän […]
Ilmastoriskityöpaja 1, Pohjois-Savo
Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja muihin ilmastonmuutoksen tuomiin riskeihin voidaan varautua? Mitä muita riskejä tunnistetaan […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruokaväärennökset
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. “Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein" työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024 Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä. […]