Julkistuswebinaari: Luonnonvarakeskuksen keskustelunavaus ruokasektorin arvonlisän kasvattamiseen
Miten pystymme hyödyntämään käyttämättömät mahdollisuudet ruoka-alan tuotekehityksessä ja viennissä? Miten sekä yksityinen että julkinen sektori voivat panostaa ruokasektorin arvonlisän kasvattamiseen? Luken tuore tarkastelu avaa keskustelun […]
Regenerative Aquaculture and Community Driven Ocean Farming, Jakobstad
Regenerativt vattenbruk och havskolonilotter Välkommen till COOL BLUE Kick-off dagar 7-9.2.2024 samt huvudseminarium 8.2 Uudistava vesiviljely ja merelliset viljelypalstat Tervetuloa COOL BLUE-hankkeen Kick-off päiville 7-9.2.2024 […]
Smågruppsträffar för gårdsbutiksföretagare, Wasaline
Torsdag 8 februari 2024 åker ProAgria Lantbrukssällskapet med projektet Kvarken Plate – Österbotten på Tallriken i väg på kryssningen "Kvarken Food Cruise" ombord på Wasaline. Där kommer mat- […]
Kestävä ja kannattava ruokajärjestelmä -aloitustilaisuus
Hallitusohjelman alainen Kestävä ja kannattava ruokajärjestelmä -kokonaisuus käynnistyy 8.2. klo 9-11 järjestettävässä tilaisuudessa. Tervetuloa mukaan luomaan Suomen ruokajärjestelmän visio 2040! Suomi tarvitsee kestävän ja kannattavan […]
Digitaalisuuden yhteenveto -webinaari, Etelä-Pohjanmaa
Järjestämme kaksi digitaalisuuteen liittyvää webinaaria helmikuun kuudennen viikon aikana Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä-hankkeen puitteissa. Webinaari 2: Digitaalisuuden yhteenveto Aika: 8.2.2024 klo 10–11 Tämä webinaari pureutuu Vaasan […]
Vientiprojekti elintarvikeyrityksille, infotilaisuus
Viexpo valmistelee seuraavaa elintarvikeyritysten vientiprojektia. Projektiin haetaan joko Business Finlandin Group Explorer tukea (50%) tai maaseutuosaston tukea yritysryhmähankkeille (75%) riippuen osallistuvien yritysten koosta ja sijainnista. […]
Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024
Mikä on nyt hottia, mikä sopisi myös Suomen markkinoille, omaan yritykseesi? Mitä kannattaa soveltaa ruokamatkailun kehittämisessä, mitä asiakkaat toivovat? Webinaari: Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024 […]
Kehittämisen työkaluja elintarvikealan yrityksille-webinaari
Käynnissä olevat EU-ohjelmarahoitukset tarjoavat erilaisia yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä tukia. Tässä webinaarissa keskitytään yritysrahoitukseen ja kehittämistukiin erityisesti elintarvikealan yritysten näkökulmasta. Aika: 13.2.2024 klo 10.00 – 11.30 […]
Tuottajaorganisaatioiden tapaaminen, Tampere
Kiinnostus tuottajaorganisaatio-toimintaan kasvoi merkittävästi vuonna 2023 ja tämä näkyi myös toimintansa aloittaneina tuottajaorganisaatioina. Organisaatioita on jo 11 ja useampi on vireillä. Ymmärrys markkinoista ja tuotannon […]
Ton-ton seminaari ja minimessut Loimaalla
Gluteeniton, maidoton, kananmunaton, jauhoton… erilaiset erityisruokavaliot täytyy ottaa nykyään entistä vahvemmin huomioon ammattikeittiöiden työssä. On siis aika jatkaa toiminnan kehittämistä! Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on laatimassa […]