Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana sokeri
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
Elintarviketilainfo oman tuotteen suoramyyntiä suunnitteleville tai laajentaville maatilayrityksille, Pohjois-Pohjanmaa
Tilaisuudessa käydään läpi oman tuotteen kulku askel askeleelta teurastamolta asiakkaan käsiin sekä mitkä asiat elintarvikelainsäädännöstä pitää ottaa huomioon. Lisäksi asiaa mm. suoramyynnin aiheuttamista kuluista, elintarvikkeiden […]
Ruokapalveluille tarkoitettu vastuullisuusohjelman julkaisutilaisuus
Tilaisuudessa julkaistaan Vastuullinen ruokapalvelu -ohjelma ja kuullaan ruokapalvelutoimijoiden kokemuksia vastuullisuusohjelmasta. Aika: to 21.9.2023 klo 13.30-15.30 Paikka: Kilta-sali, Lapinrinne 1, 00180 Helsinki Voit osallistua paikan päällä […]
EU:n luomupäivä
Euroopan unionin virallista luomutuotannon päivää juhlitaan 23.9. monin tavoin koko Euroopassa. Merkkipäivä on osa EU:n vihreän siirtymän toimeenpanoa ja EU:n luomutuotannon toimintasuunnitelmaa. Päivän tarkoituksena on […]
Miten tarttis kehittää? Yhdessä! -ruokamatkailun webinaari
Haaga-Helia AMK:n palvelumuotoilun asiantuntijat paneelikeskustelevat palvelumuotoilusta ja yhteiskehittämisestä. Lisäksi esitellään HOHA-hankkeessa syntynyt Tarinallistamisen käsikirja! Aika: 26.9. klo 9–10.30 Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.hungryforfinland.fi/webinaarit/
Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala
Osa 2 Vihannesten tukku- ja vähittäiskauppa sekä erilaiset viljelijäyhteistyön mallit ja sopimukset Aika ja paikka: 26.9.2023 klo 9–11 Teams Ilmoittautuminen: https://bit.ly/Osa2 Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa […]
Luomuelintarvikepäivä
Luomualan ehdoton ykköstapahtuma järjestetään keskiviikkona 27.9.2023 Ravintola Töölössä, ikonisessa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun entisessä päärakennuksessa. Vuoden mielenkiintoisin asiantuntijatapahtuma kokoaa jälleen yhteen alan suunnannäyttäjät pohtimaan ruoka-alan viimeisimpiä tutkimustuloksia, […]
Resilientti ruokajärjestelmä, webinaari
Ruoka on yksi perustarpeistamme. Ruokajärjestelmä on väistämättä muutosten edessä, jotta voimme turvata ruokahuollon niin Suomessa kuin globaalisti ja samalla vähentää ruoantuotannon ympäristövaikutuksia. Monimutkaisen ruokajärjestelmän ymmärtäminen […]
Ylijäämäruoan myynti ja lahjoittaminen -webinaari
Webinaarissa kerrotaan ylijäämäruoan myymisen ja jakamisen kokemuksista sekä avataan aihepiiriin liittyvää lainsäädäntöä. ke 27.9.2023 klo 14-15, Teams Ohjelma: Lainsäädännön näkökulma ylijäämäruoan myyntiin ja lahjoittamiseen, Miia Kapanen, johtava […]
agroBRIDGES työkalut tuottajan tukena lyhyissä elintarvikeketjuissa, Teams
Tervetuloa agroBRIDGES EU-hankkeen online-tilaisuuteen, jossa esittelemme lyhyiden elintarvikeketjujen hyödyntämiseen, markkinointiin ja koulutukseen liittyviä työkaluja, joita hankkeen aikana on kehitetty. To 28.9.2023 klo 9.00–10.30 Tilaisuuden agenda: […]