Päivitetyt vastuullisuuskriteerit eläinperäisten tuotteiden hankintoihin, julkistamiswebinaari
Julkisilla elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoilla on suuri vaikutus kestävän ruokajärjestelmän rakentamisessa. Maa- ja metsätalousministeriö on käynnistänyt valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva Oy:n johdolla toukokuussa 2024 eläinperäisten […]
Tuotteistamisen tuki -kiertue Mikkelissä
Kaikille avoin Tuotteistamisen tuki -tapahtuma kiertää tapaamassa elintarvike- ja käsityö/designalan yrittäjiä kolmessa maakunnassa 3.-5.9.2024 Tuo ruokalahjatuotteesi arvioitavaksi ja hae asiantuntijoiden vinkit tuotekehitykseen! Tuotteistamisen tuki -tapahtumassa […]
Lähiruokapäivä 2024
Vuonna 2024 Lähiruokapäivää juhlitaan kaksi päivää. Tapahtumajärjestäjät pitävät ovensa auki vieraille lauantaina 7.9. sekä halutessaan myös sunnuntaina 8.9. Lauantai toimii Lähiruokapäivä-viikonlopun päätapahtumapäivänä, jolloin kaikki Lähiruokapäivän […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 9.9.2024 klo 12.00 – 14. Hankekuulumisten lisäksi Kaakkois-Suomen hankekokonaisuuden esittely. Aiheena myös hankkeessa saadut kerkänkeruun kokemukset 2023-2024 (Anni […]
Elintarviketeollisuus-messut 2024, Tampere
Elintarviketeollisuus-messut esittelee toimialan uusimmat innovaatiot, tuotteet palvelut ja menetelmät. Tapahtuma kokoaa alan toimijat ja sidosryhmät yhteen ja on erinomainen kohtaamispaikka yrityksille ja organisaatioille, jotka kehittävät […]
Vastuullisuus liiketoiminnan moottorina: menestystä ruokaketjun alkupäässä, Pohjois-Pohjanmaa
Liity mukaan Teamsin kautta järjestettävään koulutukseen, jossa pureudumme vastuullisuuden merkitykseen ja mahdollisuuksiin alkutuotannossa. Tämä koulutus tarjoaa yrittäjille näkökulmia ja käytännön vinkkejä siitä, kuinka vastuullisuus voi […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Parempia satoja ja ilmastonsuojelua luomuviljelyssä
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
Motivan vertaisoppimistilaisuudet elintarvike- ja ruokapalveluhankintoja tekeville
Tilaisuudessa opit muun muassa, miten otat kestävyys- ja vastuullisuusnäkökulmat mukaan hankinnan valmisteluun jasovellat kriteereitä hankintaan. Lisäksi saat vinkkejä markkinavuoropuhelun ja -kartoituksen tekemiseen sekä, miten parhaiten […]
Food Days Seinäjoki
Welcome to Food Days Seinäjoki! Researchers, entrepreneurs, food companies and other bright minds are invited to Rytmikorjaamo, Seinäjoki 17.-19.9.2024 to shape together an attractive future […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: pakkausosaaminen
Moduuli 8 aiheena syyskuussa on pakkausosaaminen. - pakkausvaatimukset ja lainsäädäntö, pakkaussuunnittelu, pakkauskoneet ja -laitteet 18.-19.9. klo 10.00 - 15.30 - kestävän kehityksen mukainen pakkaustoiminta ja […]