Vauhtia ravintoloiden ruokahävikin vähentämiseen -työpaja, Helsinki

Helsingissä lähitapaamisena toteutettavan työpajan tavoitteena on jakaa tietoa, kartoittaa parhaita käytäntöjä sekä pohtia yhdessä, miten hävikkiä saadaan vähennettyä. Kuulet ajankohtaista asiaa ravitsemispalveluita koskevista jäteasetuksen muutoksista, […]

Vastuulliset ruokapalvelut virtuaali-infotilaisuus

Kaikille avoimissa VARUKE-hankkeen infotilaisuuksia kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Seuraava info on to 30.3. klo 13-14. Aiheena on elintarvikehankintojen kotimaisuusasteen määrittäminen ja tiedolla johtaminen. Näistä aiheista […]

Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Pieksämäki

Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]

Tukea yrityksen tuotekehitykseen -webinaari

VarsiFood-hankkeen puitteissa järjestettävässä Teams-webinaarissa kuulet, miten voit konkreettisesti ja monipuolisesti hyödyntää Raseko Food Laboratorya, Luken Jokioisten FoodPilot-testihallia, Turun AMK:n elintarvikepuolen tutkimus- ja laboratoriotoimintaa sekä Turun […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 3.4.2023 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

Huhtikuun tutkimustiistaissa Kirsi Korhonen Luonnonvarakeskuksesta kertoo lyhyistä ruokaketjuista otsikolla: Kuluttajavetoiset ruoan hankintakanavat – katsaus pohjoispohjalaisten ruokapiirien toiminnan kehitykseen. Esityksessä tarkastellaan perinteisten ruokapiirien yhtäläisyyksiä ja eroja […]

Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä, Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä tiistaina 4.4.2023, Seinäjoen Framilla (vain paikan päällä) a. Aamupäivä klo 9–12: Yhteistyön avulla kohti menestystä -lähiruokatoimijoiden yhteistyö- ja verkostoitumistyöpaja. (YDIRE-hankkeen järjestämä tilaisuus). […]