Benefits of Local Food, webinar

SUSTAINABLE INNOVATIONS is organizing an online workshop in the framework of the agroBRIDGES project, to be held on May 25, 2022. During the session, Jeisel […]

Lähiruokapäivä: Näin järjestät oman tapahtumasi!

Lähiruokapäivään osallistuville kohteille järjestetään etäyhteyksin webinaari 25.5.2022 klo 15-16 teemalla: ”Lähiruokapäivä: Näin järjestät tapahtumasi!” Luvassa on tapahtumakoordinaattorin tärpit oman tapahtuman järjestämiseen, lisätietoa valtakunnallisista viestintäponnistuksista sekä […]

Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa

Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]

Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä, webinaari

Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen. Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen […]

Ruokaprovinssikahvit kalastusveneessä

Virtuaaliset Ruokaprovinssikahvit ovat tänään keksiviikkona 1.6.2022 klo 14.00-14.30. Pääsemme Lappajärven laineille ammattikalastaja Sampo Savolan kyytiin sekä haastattelemme Etelä-Pohjanmaan kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja Marko Paloniemeä. Linjoille pääsee jo […]

Vastuulliset ruokapalvelut – kehitysohjelman virtuaali-info

Kaikille avoimissa VARUKE-hankkeen infotilaisuuksia kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Seuraavassa infossa kaksi kehitysohjelmassa mukana olevaa ruokapalvelua kertoo vastuullisuussuunnitelmastaan. Info järjestetään 2.6.2022 klo 13-14. Katso infon ohjelma. […]

Nimisuojatuotteet viennissä ja ruokamatkailussa -webinaari

Mitä hyötyä on elintarvikkeiden nimisuojauksesta? Webinaarissa keskitytään nimisuojauksen merkitykseen brändäyksessä, viennissä ja ruokamatkailussa, erityisesti kansainvälisten matkailijoiden huomioimisen näkökulmasta. Webinaari 2.6.22 13-14.30 on suunnattu kaikille ruokasektorin […]