Luonnon monimuotoisuus ruokahankinnoissa, webinaari

Ruuantuotanto on yksi merkittävästi luonnon monimuotoisuuteen eli biodiversiteettiin vaikuttava ja siitä riippuvainen tuotannonala. Maa- ja metsätalousministeriö selvitti, miten ruokahankinnoilla voidaan parantaa luonnon monimuotoisuuden tilaa. Tilaisuudessa […]

Benefits of Local Food, webinar

SUSTAINABLE INNOVATIONS is organizing an online workshop in the framework of the agroBRIDGES project, to be held on May 25, 2022. During the session, Jeisel […]

Lähiruokapäivä: Näin järjestät oman tapahtumasi!

Lähiruokapäivään osallistuville kohteille järjestetään etäyhteyksin webinaari 25.5.2022 klo 15-16 teemalla: ”Lähiruokapäivä: Näin järjestät tapahtumasi!” Luvassa on tapahtumakoordinaattorin tärpit oman tapahtuman järjestämiseen, lisätietoa valtakunnallisista viestintäponnistuksista sekä […]

Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa

Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]