DigifoodEX: Tunne asiakkaasi maailmalla (sparraustyöpaja), Uusimaa

Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]

Luonnosta tuotteeksi -opintomatka Saarijärvelle

Opintomatkalla tutustutaan kahden yrityksen toimintaan: Crenoco ja Luotolan tila. Opintomatka järjestetään 8.10.2021 klo 10-14. Matkan järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Tutustu tarkemmin!  

Allergeenien hallinta elintarviketuotannossa -webinaari

Pohditko miten raaka-aineiden hankinnassa ja tuotannossa voi hallinta allergeeneja? Millaisia keinoja tuotantotilojen ja -laitteistoiden puhdistamiseen allergeeneista on? Entä mitkä allergeenitestit ovat tarpeellisia tuoteturvallisuuden kannalta? Tervetuloa Elintarviketurvallisuusjaoston […]

Anuga 2021

Anuga on maailman johtava elintarvikealan messutapahtuma. Vuonna 2019 Anugassa oli 8000 näytteilleasettajaa 100 eri maasta ja tapahtumassa vierailu 170 000 messukävijää yli 200 maasta. Anuga […]

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyöpaja

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyö jatkuu tiistaina 12.10. klo 13-15 järjestettävässä työpajassa. Työpajassa keskustelemme yhdessä siitä, miten toukokuussa julkaistuun linjauspaperiin kirjatut tavoitteet saadaan vietyä käytäntöön. Lisätietoja tapahtumasta […]

Luonnontuotebisnes monin tavoin maailmalle

Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen kolmanteen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan luonnontuotealan kansainvälistymistä! 12.10.2021 klo 13-15 webinaari ja työpajatyöskentely Alustukset: Verkostojen avulla kansainvälisille […]

Satakunta lautasella

Satakuntalaisissa kouluissa ja kunnissa herkutellaan jälleen tänä vuonna lähituotteilla keskiviikkona 13.10. Lähiruokapäivänä aikaisemmin tunnettu teemapäivä kulkee tänä vuonna ensimäistä kertaa nimellä Satakunta lautasella -päivä. Vaikka […]

SratKIT-hankkeen päätöswebinaari

Tervetuloa StratKIT-hankkeen järjestämään kansainväliseen loppukonferenssiin 13.10.2021, klo 10.30-13.30 (Suomen aikaa). Mitä kestävän julkisen ruokailun edistämiseksi on tähän mennessä tehty ja mitä tästä eteenpäin tulisi tehdä? […]