PuroMeetit neljällä paikkakunnalla, päivä 2

PuroMeeteissä tavataan yhteistyökumppaneita, tutustutaan, solmitaan kontakteja ja jaetaan vertaistukea. PuroMeetit järjestetään vuorovaikutteisina ZOOM-webinaareina. Jos koronatilanne sallii, 3. ja 4. PuroMeetit järjestetään neljällä eri paikkakunnalla yhtäaikaisesti: […]

Uudet myyntikanavat Pirkanmaalla -verkkotilaisuus

Pientuottajien uudet markkinaväylät esittäytyvät verkkotilaisuudessa 11.2. klo 10 - 12. Myyntikanavien moninaisuus tukee pientuotantoa ja lähiruokayrittäjyyttä: näin tuottaja voi vertailla eri väylistä saamaansa hintaa ja […]

Innovatiiviset ruokaketjut – NYT!, Varsinais-Suomi

Miten älykästä erikoistumista ruoka-alan kilpailukyvyn eteen tehdään Varsinais-Suomessa, ja miten se hyödyttää sinua? Tule kuulolle torstaina 11.2. klo 13:00 – 15:30! Kutsumme osalliseksi kehittämiseen erityisesti […]

Viljawebinaari

Tapahtumassa kuullaan asiaa niin kansallisesta CAP valmisteluista kuin myös Euroopan viljamarkkinatilanteesta sekä kotimaan viljatasearvion käytöstä ja tulkinnasta. Vyr järjestää webinaarin viljamarkkinoista keskiviikkona 17.2.2021 klo 9-12. […]

Biofach etäyhteyksin

Maailman merkittävin luomutapahtuma Biofach 17.-19.2. järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Näytteilleasettajaksi voi rekisteröityä messujen alkuun asti. Näytteilleasettajia rekisteröidään messujen alkuun asti. Tutustu tarkemmin https://www.biofach.de/en

Mylly -selvityksen tulosten julkistaminen webinaari

Mikä on Pohjois-Karjalan viljatoimialan nykytilanne ja tulevaisuus? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan Mylly -selvityksen tuloksista. Mylly- eli Pohjois-Karjalan viljatoimialan kehittäminen -selvityksessä on kartoitettu nykyinen maakunnan tuotanto- […]

Saunamakumaailma-reseptikilpailun lanseeraustilaisuus

Onko sinulla takataskussasi resepti, joka sopii loistavasti saunomisen yhteyteen ja odottaa julkaisua maailmalle? Saunan asiantuntijayhdistys Sauna from Finland ry hakee nyt suomalaisilta yrityksiltä, yhteisöiltä ja […]

Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari

Tule kuulemaan miten on edetty koronasta huolimatta ja miten valmistautua tulevaan keruukauteen. Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari torstaina 18.2.2021 klo 12.00-14.30. Esillä kokemusten lisäksi […]