Pienjuustolamessut Sastamalassa, siirretään

Häijää, Sastamala Sastamala

Tilaisuus järjestetään myöhemmin - seuraa nettisivuja! Tervetuloa ensimmäisille pienjuustolamessuille Sastamalan Häijääseen! Messuilla pääset tutustumaan lähialueiden pienjuustoloiden tarjontaan ja tekijöihin. Maista makupaloja ja ainutlaatuisia suomalaisia artesaanijuustoja. […]

Ikääntyneiden uusi ruokasuositus julkaistaan Helsingissä, etäyhteydellä

Helsinki, Tieteiden talo Kirkkakatu 6, Helsinki

Valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos järjestävät yhdessä Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuosituksen julkistamistilaisuuden Aika: Tiistaina 31.3. klo 9:00 – 11:30 Paikka: Tieteiden talo, […]

Lisää papuja peltoon, Tampere, peruttu

Ahlman Hallilantie 24, Tampere

Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista 31.3.2020 klo 9.30-16.00 Ahlmanin koulu, Selinin sali Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere Ohjelma 9:30 Tervetuloa, Hanna Mattila, […]

Lähiruoka ja Luomumessut netissä

Suomen Pientuottajatukku, ProLocalis ja Suomen kotitila järjestää netissä lähiruoka- ja luomumessut 2.-5.4. Voit tutustua näytteilleasettajiin, tehdä ostoksia messujen aikana kotisohvaltasi sekä hyödyntää messutarjoukset verkkokaupan kautta. […]

Jatkojalostustoiminnan osaaminen, etäyhteydellä

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät, jatkojalostuksen koneet, laitteet ja välineet. Teemoina: tilamaito, kasvistuotanto ja tilateurastamo. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]

Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 2)

Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, Turku

AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]