Tietoprovinssissa Kestäviä ruokaratkaisuja, verkkolähetys
Vuoden 2020 Tietoprovinssi järjestetään virtuaalisesti. Suorat lähetykset ovat tarjolla neljänä marraskuun keskiviikkona. Ruokaan liittyvää asiaa 18.11. klo 9.30 - 11.30 otsikolla Kestäviä ruokaratkaisuja Etelä-Pohjanmaalla. Aamupäivä […]
Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu -työpaja, Pohjois-Savo
InsectSavo-hanke järjestää etäyhteydellä työpajan 18.11.2020 klo 13-16. Ohjelma: 13.00 – 13.05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen/UEF 13.05 – 13.45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi/Ruokavirasto 13.45 – […]
Yrittäjän työhyvinvointi ja jaksaminen -työpaja, Lappi
Mukavaa marraskuulle -hyvinvointityöpajan teemana on Yrittäjän kehityskeskustelu. Yrittäjällä ei ole esimiestä, jonka kanssa kävisi säännöllisesti keskustelua omasta hyvinvoinnista ja työn sujumisesta. Marraskuun hämärässä pysähdytään siis […]
Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari
Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä […]
Whole Grain: Building Healthy, Sustainable and Resilient Food Systems -webinaari
Webinaarin järjestää International Whole Grain Initiative (WGI), joka kokoaa yhteen keskeisiä sidosryhmiä eri puolilla maailmaa, mukaan lukien monia kansalaisjärjestöjä, yrityksiä, tutkijoita ja yhdistyksiä, jotka ovat […]
Lapsen oikeus ruokakasvatukseen – työkaluja kestävämpään tulevaisuuteen, etäyhteys
Tervetuloa verkossa toteutettavaan Lapsen oikeuksien päivän ruokakasvatustapahtumaan! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lasten ja nuorten ruokakasvatuksesta kiinnostuneet. Tapahtumassa pääset kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruokakasvatuksesta Suomessa ja naapurimaissa, […]
Djur i lantbruket ökar hållbarheten, webbinariet
Projekt EkoNu 3.0. bjuder in er till ett intressant webbinarium, fredag 20.11. kl. 10-11:00 med Gunnar Rundgren från Sverige! Lantbrukskonsulten Gunnar Rundgren hävdar att vegetabilier […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 23.11. klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Viljelyn tulevaisuus -webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Vilja-alan jaoston järjestää webinaarin maanantaina 23.11. klo 13-15.20 Teams-yhteydellä. Iltapäivän ohjelma: 13.00 Tilaisuuden avaus vanhempi asiakaspäällikkö Erkki Vasara, Luonnonvarakeskus TULEVAISUUDEN VILJELYTAVAT JA -KASVIT […]
Kasvintuotannon paikallisista erikoisuuksista uutta virettä ruokamatkailuun -webinaari
Kasvintuotanto uudistuu Suomessa nyt monin tavoin. Ilmaston lämpeneminen ja kulutustottumusten muutos vauhdittavat viljelijöitä ja jatkojalostajia etsimään uusia kuluttajia kiinnostavia raaka-aineita ja viljelykasveja. Proteiinikasveille ja muille […]