Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Kokemäellä
Kokemäen Seuratalo Seuratalonrinne 7, KokemäkiKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Huomisen reilu ruoka, Helsinki
Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, HelsinkiNyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta. Kaikille avoin keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodin Maijansalissa Maanantaina 16.3.2020 klo 14.00–16.00 Järjestäjänä Aktivistimummot yhdessä Just food - Reilu ruokamurros -hankkeen […]
Lisäarvoa palkokasveilla -seminaari Helsingissä
Technopolis Ruoholahti 1, HelsinkiSiirretty syksyyn - seuraa järjestäjän nettisivuja! Maaliskuussa järjestetään kansainvälinen palkokasviseminaari Helsingissä. Palkoviljat inspiroivat jalostajia kehittämään uusia palkokasvielintarvikkeita ja rehuratkaisuja. Arvopotentiaalin kokonaisvaltainen hyödyntäminen ja laajentaminen herättävät […]
Marja- ja kasvisalan laatuosaaminen: lainsäädäntö, elintarvikevalvonta ja Luomu2020, Joensuu
Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja aikataulu hankkeen sivuilta: […]
Luonnontuotteiden mahdollisuudet Hauholla
Hahkialan kartano Hahkialantie 30, HauhoTilaisuus peruttu! Metsien monipuolinen hyödyntäminen kiinnostaa suomalaisia. Tule kuulemaan ja keskustelemaan eri toimijoiden kanssa, miten juuri sinä voisit löytää uusia tapoja hyödyntää metsää. Tutustu ohjelmaan […]
Marja- ja kasvisalan laatuosaaminen: lainsäädäntö, elintarvikevalvonta ja Luomu2020, Kitee
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […]
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen Helsingissä
Business Finland Porkkalankatu 1, HelsinkiTilaisuus järjestetään etäkokouksena! Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaation toteuttama Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen on 18.3.2020 Business Finlandin tiloissa, Helsingissä klo 12.30 - 15.30. Tällä kertaa kokoontumisessa […]
Luonnontuotealan laatuosaaminen: lainsäädäntö, elintarvikevalvonta ja Luomu2020, Joensuu
Tilaisuus toteutetaan etäyhteyden kautta! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö […]
Lähituotteilla makua lautaselle
Savon koulutuskuntayhtymä (SAKKY) Sammakkolammentie 2, KuopioTilaisuus on siirretty syksyyn! Lähituotteilla makua lautasele on koko ruokaketjun toimijoiden kohtaamistapahtuma. Tapahtuma on suunnattu alkutuottajille, jatkojalostajille, elintarviketeollisuuden toimijoille, julkiselle sektorille, ravintoloille sekä alan kehittäjille. […]
Villiyrttituotteita myynnissä, mitä minun pitäisi tietää? Vad borde jag veta för att sälja produkter som innehåller vilda örter? 19.3. Paraisissa
Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, ParainenTilaisuus siirretään syksylle! Käytätkö asiakkaille myytävässä ruoanlaitossa tai leivonnassa villiyrttejä, tai valmistatko villiyrttejä sisältäviä tuotteita myyntiin? Mitä yrttejä saakaan myydä? Mitä jokamiehenoikeden turvin saa kerätä? […]