Kuinka korona vaikuttaa luonnonvara-alaan? -webinaari
Koronapandemian vaikutukset näkyvät globaalisti vielä pitkään. Minkälaisia vaikutuksia kohdistuu maa-, elintarvike- ja kalatalouteen, metsäsektorille sekä luontoon perustuvaan matkailu- ja palvelutoimintaan 2020-luvulla? Tässä webinaarissa esittelemme yli […]
Elintarvikkeiden lähilogistiikka -keskustelutilaisuus etäyhteyksin
Mikä mietityttää elintarvikkeiden lähilogistiikassa? Miten asioita on edistetty muualla Suomessa? Onko olemassa jotain mallia, jota voisimme soveltaa omalla alueella? Mitä haasteita olemme kohdanneet? Miten jatkaisimme […]
Verkkovalmennus: Saunaelämyksen tuotteistaminen
Tuotteiden ja palveluiden liittäminen osaksi suomalaista saunaelämystä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia (ja on helpompaa kuin luulitkaan)! Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja moniaistinen hyvinvointikokemus, jolle on kysyntää […]
FoodHub -Paikallisten tuottajien yhteinen verkkokauppa-alusta webinaari
Kemiönsaaressa testattiin viime kesänä uudenlaista lähiruoan digitaalista jakelukanavaa -foodhubia https://www.ekompi.net/ . Mallia ja oppia tähän oli saatu Uudellamaalla toimivasta Uudenmaan ruoka FoodHubista. FoodHub on paikallisten […]
Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä
Business Lab Karjalankatu 2 A, HelsinkiTervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin […]
Pirkanmaan Ruokafoorumi Ahlmanilla
Ahlman Hallilantie 24, TampereVuonna 2020 starttaavan Pirkanmaan Ruokafoorumin missiona on luoda pitkäkestoinen, avoin ja monipuolinen keskusteluareena, jossa suunnataan maakunnan ruokataloutta kohti kestävyyttä, uudistavuutta ja paikallista elinvoimaisuutta ja jossa […]
Luomualan kehittäjien online-työpaja
Seuraava alan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 21.10. klo 10-11.30, teemana ovat uudet kuviot koskien luomuohjelmaa ja CAP:ia ja tarkempi ohjelma päivittyy tänne: proluomu.fi/luomualan-kehittajien-online-tyopajat/ Muistathan myös […]
Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä
Business Lab Karjalankatu 2 A, HelsinkiTervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […]
Pohjoisen Bugi 2020 -hyönteisruokatapahtuma – Nordic Edition (virtuaalitapahtuma)
Virtuaalitapahtumassa tarjoillaan mielenkiintoisia tietoiskuja hyönteisalan eri teemoista ja hyönteiskokkailunäytös. Lisäksi saat mahdollisuuden tutustua eläviin hyönteisiin ja hyönteiskasvattamon virtuaalimaailmaan. Tervetuloa mukaan vaikka kotisohvalta 23.10. klo 9-14! […]
Pyöreän pöydän keskustelu kasviskriteereistä, etäyhteydellä
Vastuullisten elintarvikehankintojen oppaan päivitys etenee syksyn aikana. Elintarvikeala on kehittynyt nopeasti ja kolme vuotta sitten laaditut julkisten hankintojen vastuullisuuskriteerit päivitetään vastaamaan tämän hetken markkinoita. Samalla […]